Tez mam probem od kilku dni z ta koscia... boli jak leze i siedze. nie wiem juz jak mam sie ukladac zeby bylo okJa pochwalilam chyba sie za szybko, ze mi juz przeszly wymioty i mdlosci. Dzis od popoludnia mam apogeum, chyba za te kilka dni bez pawia. do tego tak strasznie boli mnie kosc ogonowa, ze nie moge siedziec ani lezec na plecach.
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Wszyscy piszą że te groszki tak skaczą i nie powiem mój też sobie parę razy skoczył ale nie był jakoś bardzo aktywny i już w głowie myśli czy to aby okJa już po i wszystko okej, 13tyg+2, serduszko bije prawidłowo, jest kość nosowa ,przeziernosc 1,7 i maluszek ma 71,4mm. Termin po tym usg póki co przesunął mi się z 5ego na 3ego sierpnia.Zobacz załącznik 937714Płeć ciężko określić, bo skakało jak szalone, nóżki i raczki były wszędzie
Strasznie mam pokute ręce po PAppie, bo przy pobieraniu krew nie chciała mi płynąc i wbijali się kilka razy..ale ostatecznie pobrali
paulina1994
Czasami tak aczkolwiek teraz jak mam pić 2 l czystej wody to ci powiem, że na nic nie mam więcej ochoty nawet dziś kawy nie piłamNajważniejsze że dziecko zdrowe
Mam pytanie do was. Pijecie czasami cole, pepsi itp. ? Wiem że to nie jest zbyt zdrowe ale kurczę nie mogę się powstrzymać
MoniqeOO
Dziewczyny, nie chcę Was straszyć ani nakręcać, ale napiszę mój przypadek. Kiedyś miałam problemy z kręgosłupem i w rezonansie lub rtg (już nie pamiętam) wyszło mi że moja kość krzyżowa jest ustawiona pod innym kątem. Neurochirurg zwrócił mi wtedy uwagę, że mam o tym pamiętać jak będę w ciąży bo przy naturalnym porodzie może się zdarzyć jakieś pęknięcie kości. To było kilka lat temu, teraz przy okazji spytałam fizjoterapeuty i powiedział że jeśli ta kość mnie nie boli podczas siedzenia to może oznaczać że ten kąt ustawienia kości nie jest taki zły. Nie wiem na ile to łączyć z Waszym bólem ale tak mi się to skojarzyło...Tez mam probem od kilku dni z ta koscia... boli jak leze i siedze. nie wiem juz jak mam sie ukladac zeby bylo ok
Ja dziś już idę spać, bo jutro rano czekają mnie badania prenatalne. Jestem bardzo podekscytowana... Na razie się nie stresuję, zobaczymy jutro. Trzymajcie kciuki
Spina
Jest ok, to najważniejsze . Dostałam kroplówkę, leki rozkurczowe i zostaje na noc. Jutro mnie najprawdopodobniej puszczą, bo nic złego się raczej nie dzieje, ale chcą poobserwować. Najprawdopodobniej te skurcze od rozciągającej się macicy i przeforsowania.
Ktoś pytał o te skurcze... To tak jakby cię cieli po szyjce, łapało przez chwilę i puszczało i tak co 10 min, poza tym tym skurczowy ból pojawił się też z prawej strony podbrzusza...
Ja podejrzewam, że to od mojego dzisiejszej walki z segregatorami w pracy. Nie dźwigałam tego dużo, ale zawsze...
Ktoś pytał o te skurcze... To tak jakby cię cieli po szyjce, łapało przez chwilę i puszczało i tak co 10 min, poza tym tym skurczowy ból pojawił się też z prawej strony podbrzusza...
Ja podejrzewam, że to od mojego dzisiejszej walki z segregatorami w pracy. Nie dźwigałam tego dużo, ale zawsze...
No to teraz mnie zmartwilas... porozmawiam o tym ze swoim lekarzem zobaczymy co powie. Tez mam jutro prenatalne trzymaj sieDziewczyny, nie chcę Was straszyć ani nakręcać, ale napiszę mój przypadek. Kiedyś miałam problemy z kręgosłupem i w rezonansie lub rtg (już nie pamiętam) wyszło mi że moja kość krzyżowa jest ustawiona pod innym kątem. Neurochirurg zwrócił mi wtedy uwagę, że mam o tym pamiętać jak będę w ciąży bo przy naturalnym porodzie może się zdarzyć jakieś pęknięcie kości. To było kilka lat temu, teraz przy okazji spytałam fizjoterapeuty i powiedział że jeśli ta kość mnie nie boli podczas siedzenia to może oznaczać że ten kąt ustawienia kości nie jest taki zły. Nie wiem na ile to łączyć z Waszym bólem ale tak mi się to skojarzyło...
Ja dziś już idę spać, bo jutro rano czekają mnie badania prenatalne. Jestem bardzo podekscytowana... Na razie się nie stresuję, zobaczymy jutro. Trzymajcie kciuki
paulina1994
Ja zamierzam powiedzieć bezpośredniej przełożonej, a prezesa niech już ona informujeOby super zareagowała i gratulowala. Zdaj później relacje [emoji6]
U mnie w pracy o ciąży wie aby moja przełożona. Jutro się okaże czy się wygadala przed innymi [emoji6]
paulina1994
Super wieści ! Wracajcie szybko do domu i zarządzam leżenie z tyłkiem na kanapie ! :*Jest ok, to najważniejsze . Dostałam kroplówkę, leki rozkurczowe i zostaje na noc. Jutro mnie najprawdopodobniej puszczą, bo nic złego się raczej nie dzieje, ale chcą poobserwować. Najprawdopodobniej te skurcze od rozciągającej się macicy i przeforsowania.
reklama
A ja byłam dzisiaj na wizycie i z maleństwem jest ok serduszko bije i już ma 6.3 cm tak rośniemy [emoji8]Zobacz załącznik 937932
Płeć wiadoma?
spina odpocznij i oby było lepiej