reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziewczyny, u mnie obok dzidziusia zrobił się krwiaczek :( kilka dni się nie odzywałam, bo córa 40 stopni gorączki, jakiś wirus.
co do seksu- ochota mniejsza dużo niż przed ciążą, ale staram się dbać o M. :p:p

Ja nadal wymiotuję, choć zeszłam już do raz dziennie- sukces :tak:

reklama
U mnie też ochota prawie zerowa. Czasami mnie najdzie, ale wtedy zazwyczaj mąż jest w pracy na 3 dni [emoji23][emoji1787] a jak mu odmawiam to zawsze mi mówi " no tak, dziecko zrobione to teraz już stary może iść w odstawkę" [emoji85]
Mam nadzieję, że wkrótce to minie
Ja to samo usłyszałam od mojego M, bo nie bardzo chciałam. Zapytałam lekarza powiedział że możemy i niby ochotę mam ale obawę też mimo wszystko

37 zaraz, ale to pierwsza ciąża, wcześniej faszerowali mnie hormonami, zaszłam też przez iui, wolałam dopłacić, mimo że prenatalne miałam w części na NFZ.
Pewnie, ze tak. Sama bym podjela taka decyzje dla wlasnego spokoju ducha.

Ja znalazlam swoje 1 badania prenatalne. Przeziernosc byla 1.1 a test pappa ok. Ale jak nanioslam sobie swoj wiek na ta tabelke ( aktualny wiek jeszcze 32) to juz to prawdopodobienstwo wzrasta.

Ja bardzo nie chcialam robic teraz tego pappa. Tylko wlasnie usg. No ale to idzie niestety w pakiecie w tym programie w ktorym to robie:/

Monieq - jestem w szoku co do laparoskopii droznosci jajowodow że miałaś tylko przy znieczuleniu ja miałam w sierpniu i normalnie byłam usypiana i nic nie pamiętam a potem się obudziłam i faszerowali mnie przeciwbólowymi ja mówiłam że mnie nie boli bo nie bolało nic a nic to doczekały kilka godzin i i tka przychodziły z króplowka przeciwbolowa. Jedyne potem jak do domu wyszłam to się męczyła w domu jak nie dałam rady się całkiem wyprostować bo wszystko ciągnęło. Także ja nie chcialabym cc ale co będzie to będzie.

Wiecie co? Dostałam opryszczki!! :(:(jestem w 13t +0d miałam już kiedyś opryszczke więc wyczytałam że nie powinno być szkodliwe ale jutro Zadzwonię do lekarza i zapytam narazie przykleilam tylko plasterek compeed Ajj
Laparoskopię z histeroskopią miałam oczywiście pod narkozą. Pisałam o samym badaniu drożnosci jajowodów, czyli HSG.

Dziewczyny, u mnie obok dzidziusia zrobił się krwiaczek :( kilka dni się nie odzywałam, bo córa 40 stopni gorączki, jakiś wirus.
co do seksu- ochota mniejsza dużo niż przed ciążą, ale staram się dbać o M. :p:p

Ja nadal wymiotuję, choć zeszłam już do raz dziennie- sukces :tak:
Krwiak sie szybko wchłonie. Duzo odpoczywaj i lez, nie przemeczaj sie. Kiedy wizyta?

reklama
Dziękuję. Aaaa I zapomniałam o najważniejszym, raczej moje przeczucia co do płci się sprawdzą i będzie chłopaka. Jeszcze potwierdzi mi gin dokładnie na następnej wizycie, ale wszystko wskazuje na to, że to jednak synuś
W nifty tez podaja plec , wiec to juz bedzie 99,9% pewnosci. Fajnie ze bedziecie tak szybko znac plec. Bo oczywiscie nie ma innej opcji dzieciaki beda zdrowe jak konie ;)

Do góry