reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Powiedziałam dziś w pracy o ciąży. Czekałam z tym, żeby iść do gina i potwierdził że wszystko ok. Od wizyty dopiero dziś się z nim widziałam i wiecie co mi powiedział... co wy żeście dobrego narobili? No szczęka mi opadła! A co ja niewolnica? Ja głupia nie kryłam się z ciążą żeby mieli czas jakoś ogarnąć zanim na L4 pójdę a ten do mnie z takim tekstem! Nie spodziewałam się, że się ucieszy, ale dodał że to bardzo niedobrze! Powiem Wam że mnie telepie całe popołudnie, przepraszam ale musiałam się wygadac
Niektórzy to maja takt :o:o w sumie nic mnie nie zdziwi,tez toczę pracownicze boje :realmad::p

reklama
Kaja, co za bydle z tego szefa.. masakra.. zamiar pogratulować albo chociaż przyjąć że spokojem i się nie odezwac, to jeszcze musiał dorzucić swoje! Straszne! Czasem mam wrażenie że w pracy naszym przełożonym albo koleżankom się wydaje że my to na złość w te ciążę zachodzimy, jakbyśmy się specjalnie od pracy migały. Przecież to nasze prawo jest! A pracodawca teoretycznie stratny jest jeden miesiąc bo musi opłacić pensje pracownicy na l4 zanim ZUS zacznie wypłacać..

Luxourious k.....a mac. To byla ostatnia rzecz jakiej sie dzis spodziewalam.... Jest mi cholernie przykro. Ty i Martoosia bylyscie tu przede mna. I zawsze bylyscie dla mnie pewniakiem ze bedziecie tu na forum do sierpnia. Trzymaj sie w tych trudnych chwilach. Pamietaj, ze masz super facetow i wspaniale zycie. Wiem, ze teraz Ci strasznie ciezko, ale naprawde wierze ze kiedys sie wszystko super Ci ulozy. Trzymaj sie i jakby co to pisz. Buziaki

Powiedziałam dziś w pracy o ciąży. Czekałam z tym, żeby iść do gina i potwierdził że wszystko ok. Od wizyty dopiero dziś się z nim widziałam i wiecie co mi powiedział... co wy żeście dobrego narobili? No szczęka mi opadła! A co ja niewolnica? Ja głupia nie kryłam się z ciążą żeby mieli czas jakoś ogarnąć zanim na L4 pójdę a ten do mnie z takim tekstem! Nie spodziewałam się, że się ucieszy, ale dodał że to bardzo niedobrze! Powiem Wam że mnie telepie całe popołudnie, przepraszam ale musiałam się wygadac
U mnie też jeszcze nie wiedzą mają się dowiedzieć w przyszłym tyg

Powiem Wam że w nocy odchorowalam ten stres z pracą. Niby staram się nie myśleć, ale i tak... brzuch w nocy bolał i teraz też, a najgorsze, że zaraz musze tam iść. Poczułam się jakby,... sorki, ale moja dupa i macica były ich własnością i miałabym ich o zdanie pytać.

Powiem Wam że w nocy odchorowalam ten stres z pracą. Niby staram się nie myśleć, ale i tak... brzuch w nocy bolał i teraz też, a najgorsze, że zaraz musze tam iść. Poczułam się jakby,... sorki, ale moja dupa i macica były ich własnością i miałabym ich o zdanie pytać.
Kaja niczym się nie przejmuj. Powinnaś dziś wejść do pracy z podniesioną głową i z uśmiechem od ucha do ucha [emoji6] Pokaż, że uwagi pracodawcy masz głęboko w d. i jestesteś szczęśliwa przyszłą mamusią [emoji16]

reklama
Do góry