G
gośc176075
Gość
Prenatalne 25.01 w 12+3.
Od samego początku ciąży siedzę na zwolnieniu lekarskim, krwiak w 6tc i 3 dni w szpitalu, kolejne opróżnianie się krwiaka w 8tc, na usg widać że się wchłonął, jednak doszło do odklejania się kosmówki.
Co chwilka coś się dzieje. Do pracy nie będzie mi dane wrócić do końca ciąży, ginekolog poinformowała mnie o tym na samym początku.
Nie wiem czy teraz mam plamienia, czy co to jest? Śluz żółty, ciągnący się. Od początku był biały, a teraz od paru dni zauważyłam pojawienie się tego żółtego. To moja pierwsza ciąża, nie wiem czego mam się spodziewać ani za bardzo co mam robić. Wizyta u ginekologa 18.01. Nie wiem jak wytrzymam do piątku.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i miłego wieczorku.
Jeśli chodzi o żółty śluz to jest ok, dopóki nie ma nieprzyjemnego zapachu to w ciąży jest od niemal przezroczystego do żółtego właśnie.
Trzymam kciuki, odpoczywaj ile możesz zajmij czymś głowę, ja w pierwszej ciąży zaczęłam szydełkować i bardzo to polecam! [emoji16] Miałam zajęcie na całe dnie, nawet trochę udało mi się wrócić od pół roku, ale wiadomo, czasu duuużo mniej, szczególnie teraz.