reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Czesc dziewczyny. Ja dzisiaj mega nie w sosie... W nocy miałam taki napad wymiotow A rano do pracy trzeba było wstać:(
Gratuluję kolejnym sierpniowym mamusia. Muszę przyznać że to forum jakieś szczęśliwe. Same dobre wiadomości ! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]

Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Super, gratulacje [emoji3]

A mi glukoza wyszła 97... i teraz nie wiem czy to czasem nie przez tą kanapkę:/ krew tez nie wszystko w normie chyba przez przeziebienie którego nie mogę się pozbyć i ph moczu 8.0... ciekawa jestem co ginka powie.. czekam na resztę wyników

Powtorz glukoze, powinnas być na czczo ok 10-12h przed badaniem żeby wynik był wiarygodny [emoji6]

Witam się piatkowo. Mąż z dziewczynkami poszedł na sanki, a ja już po pracy, odpoczywam pod kocykiem.
Co do opasek, polecam z czystym sumieniem wszystkim co zmagają się z mdlosciami, na mnie działają czuję się o niebo lepiej, przynajmniej do pracy mogłam wrócić i normalnie funkcjonować.
Martusia gratuluję udanej wizyty. Super wieści.

Ja też kończę i jadę do domu schować się pod kocyk [emoji846] Dzisiaj czekolada nie wytrzymała w moim towarzystwie i ja zjadłam. Za dużo słodkiego, oj za dużo

My tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie :D jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...

Załączniki

• IMG_20190104_140922.jpg
    IMG_20190104_140922.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 111
Ja nie mam dobrych wieści. Zarodek zagnieździł się blisko blizny po cc lub w bliźnie. W poniedziałek mam zglosić sie do szpitala na dodatkową konsultację, czy ciąża nie jest w bliźnie [emoji17]

reklama
Do góry