reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Czesc dziewczyny. Ja dzisiaj mega nie w sosie... W nocy miałam taki napad wymiotow A rano do pracy trzeba było wstać:(
Gratuluję kolejnym sierpniowym mamusia. Muszę przyznać że to forum jakieś szczęśliwe. Same dobre wiadomości ! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]

Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Super, gratulacje [emoji3]

A mi glukoza wyszła 97... i teraz nie wiem czy to czasem nie przez tą kanapkę:/ krew tez nie wszystko w normie chyba przez przeziebienie którego nie mogę się pozbyć i ph moczu 8.0... ciekawa jestem co ginka powie.. czekam na resztę wyników

Powtorz glukoze, powinnas być na czczo ok 10-12h przed badaniem żeby wynik był wiarygodny [emoji6]

Witam się piatkowo. Mąż z dziewczynkami poszedł na sanki, a ja już po pracy, odpoczywam pod kocykiem.
Co do opasek, polecam z czystym sumieniem wszystkim co zmagają się z mdlosciami, na mnie działają czuję się o niebo lepiej, przynajmniej do pracy mogłam wrócić i normalnie funkcjonować.
Martusia gratuluję udanej wizyty. Super wieści.

Ja też kończę i jadę do domu schować się pod kocyk [emoji846] Dzisiaj czekolada nie wytrzymała w moim towarzystwie i ja zjadłam. Za dużo słodkiego, oj za dużo

My tez dzis po wizycie jest 8t6dz serduszko pieknie bije dzidzius slicznie rosnie :D jedyna martwiaca rzecza jest opryszczka na ustach która wczoraj mnie dopadla dostalam leki dla siebie i meza mam nadzieje ze nie bedzie to mialo zadnych konsekwencji...

Załączniki

• IMG_20190104_140922.jpg
    IMG_20190104_140922.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 108
Ja nie mam dobrych wieści. Zarodek zagnieździł się blisko blizny po cc lub w bliźnie. W poniedziałek mam zglosić sie do szpitala na dodatkową konsultację, czy ciąża nie jest w bliźnie [emoji17]

reklama
Do góry