alita6
Fanka BB :)
3 lataA jak dlugo jestes od cc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 lataA jak dlugo jestes od cc?
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze jednak!Ja nie mam dobrych wieści. Zarodek zagnieździł się blisko blizny po cc lub w bliźnie. W poniedziałek mam zglosić sie do szpitala na dodatkową konsultację, czy ciąża nie jest w bliźnie [emoji17]
Lekarz powiedział tylko, że ciąża nie może rozwijać się w bliźnie [emoji17]O Boże straszne rzeczy piszesz. Dla mnie taka sytuacja to nowosc czy mozesz napisac z czym sie to wiaze jakie sa zagrozenia?
Alita6 trzyam kciuki, zeby wszystko bylo dobrzeLekarz powiedział tylko, że ciąża nie może rozwijać się w bliźnie [emoji17]
Ja nie mam dobrych wieści. Zarodek zagnieździł się blisko blizny po cc lub w bliźnie. W poniedziałek mam zglosić sie do szpitala na dodatkową konsultację, czy ciąża nie jest w bliźnie [emoji17]