reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
O Boże straszne rzeczy piszesz. Dla mnie taka sytuacja to nowosc czy mozesz napisac z czym sie to wiaze jakie sa zagrozenia?

Alita6 - jeju to co piszesz jest straszne, mam nadzieję że jednak nie jest w tej bliźnie. W ogóle szok to dla mnie bo nie wiedziałam że tak się da :|

Alita6 głowa do góry
Trzeba byc dobrej mysli. Poczytałam trochę, zeby przybliżyc temat. Oczywisccie nie robi to ze mnie lekarza. Ale nic.nie jest przesadzone na Twoja niekorzyść. Ktory tydzien ciazy Ci teraz wypada? Buziaki

Ja dwa lata po cc ale mnie wszystko ok..boje się tylko tego jak rana potem się zachowa. Oby było wszystko ok u Ciebie
Ja nie mam dobrych wieści. Zarodek zagnieździł się blisko blizny po cc lub w bliźnie. W poniedziałek mam zglosić sie do szpitala na dodatkową konsultację, czy ciąża nie jest w bliźnie [emoji17]

reklama
U nas dalej masakra dziewczyny. Dziecko chore nie wypuscilo mnie nawet na 5 min dzisiaj. Spi jak male zombi jak probuje sie wymknac to sie budzi. Mialam taka ochote dzis na jajko z ziemniakami imizeria. A tu nic z tego suchy prowiant... jestesmy same do 22.

Do góry