No to siedzę sobie już w poczekalni.
Czekamy na dobre informacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie z myślą o Tobie weszłam na forum! Trzymamy kciukasy!No to siedzę sobie już w poczekalni.
Witam wszystkie Panie w ten zimowy dzień! Ja dzisiaj miałam ciężka noc, obudziłam się po 3 taaaaka glodna!!!! A rano szlam na krew ( te wszystkie pierwsze badania toxo hiv morfologia itd) próbowałam zasnąć żeby nie jeść i nie sikac... ale nie dalam rady! Po czwartej mąż robil mi kanapkę! Chyba czeka mnie "gruba" przyszłość!
Gratuluję pięknego pęcherzyka [emoji7] ja mam wizytę jutro o 10 [emoji2962]Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Super. Piękny pęcherzyk [emoji4]. Czyli będziemy rodzic razem hehe [emoji6]Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Super. Piękny pęcherzyk [emoji4]. Czyli będziemy rodzic razem hehe [emoji6]