Genadia
Fanka BB :)
@martoosia04 super, gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi tez obsuwa się marzy, wszystko sie może zdarzyć. Zobaczymy czas pokaże! Co by ni3 było będzie spokoMam nadzieję, że uda mi się w terminie jak z młodszym. [emoji173]️ choć dzień obsuwy też byłoby fajnie, bo sama mam urodziny 29.08 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Zobacz załącznik 930213
Mamy pęcherzyk ciążowy! [emoji177]
Malutek jeszcze tyci - więc kolejna wizyta za 3 tyg. Już mam skierowania na badania. Kilka mi odejdzie też, bo mam z poprzednich ciąż, więc z głowy będzie. Zaświadczenie o ciąży do pracy jest. Wychodzę zadowolona bardzo [emoji177] pomimo braku serduszka. Póki co termin na 29.08
Gratuluję ! Ja jutro zaczynam 8 tydzień i również mam nadzieję że zobaczę poraz pierwszy serducho [emoji7]Część dziewczyny, melduję się na stanowisku Przyszłej Mamy [emoji4]
Termin wg kalendarza 18.08.
W najbliższą środę mam II wizytę i to będzie początek 9tc. Mam nadzieję posłuchać pierwszy raz bicia serduszka mojej fasolki [emoji7] Nie mogę się doczekać.
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom i życzę wytrwałości. To będzie piękne 9msc. [emoji846]