reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Czyli może u mnie cukier się unormował. W ogóle odrzuca mnie od wszelkich słodkości, herbaty nie slodze, wszystko mi się wydaje za słodkie.
Przy badaniach glukoza na czczo mi wyszła 94,1, stąd zaczęłam to kontrolować glukometrem.

Ale super wieści po wizytach! [emoji7]
Alexa, cudna Kijanka [emoji7][emoji171]

Dziewczyny, które mają doświadczenia cukrzycowe możecie mi napisać jakie są normy dla kobiet w ciąży na czczo i godzinę po posiłku? Czy mierzycie cukier jeszcze o innej porze dnia?

Cukier na czczo do 90, 1 godzinę po posiłku do 140 i raz w tygodniu o 3:30 nie może być mniejszy niż 60.
Tak ja muszę się kontrolować:)

A my zajadamy z młodszym żelki. Tak jakoś fajnie wchodzą. A M. robi nam spaghetti [emoji173]️ chyba na to mam najbardziej ochotę [emoji7] bardziej niż na czekolade.

[emoji33] W ogole nie chce mi sie czekolady. [emoji33]
Za to spaghetti od wczoraj mogłabym codziennie jeść [emoji23]

A my zajadamy z młodszym żelki. Tak jakoś fajnie wchodzą. A M. robi nam spaghetti [emoji173]️ chyba na to mam najbardziej ochotę [emoji7] bardziej niż na czekolade.

[emoji33] W ogole nie chce mi sie czekolady. [emoji33]
Za to spaghetti od wczoraj mogłabym codziennie jeść [emoji23]

To smacznego! Ja też pochlanialabym żelki, ale nie mogę... :( choć jak juz sobie oszukam od czasu do czasu to wszystko jest za słodkie...

reklama
Do góry