Piękne wynikiDzięki Spina, a czy istnieje też ryzyko w drugą stronę? Za niski cukier? Jak to wygląda z tym minimum? Wiecie?
Czyli moje 82 dziś na czczo jest ok. Godzinę po posiłku 108 to nie za nisko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne wynikiDzięki Spina, a czy istnieje też ryzyko w drugą stronę? Za niski cukier? Jak to wygląda z tym minimum? Wiecie?
Dokładnie, marzę o takichDzięki Spina, a czy istnieje też ryzyko w drugą stronę? Za niski cukier? Jak to wygląda z tym minimum? Wiecie?
Super! Czyli wierzysz całym sercem w to swoje malenstwo! Silna fasolka! Silna mama!
Przypomnij mi, Ty masz juz jakies dziecko czy to Twoje pierwsze?
Ale super wieści po wizytach! [emoji7]
Alexa, cudna Kijanka [emoji7][emoji171]
Dziewczyny, które mają doświadczenia cukrzycowe możecie mi napisać jakie są normy dla kobiet w ciąży na czczo i godzinę po posiłku? Czy mierzycie cukier jeszcze o innej porze dnia?
A my zajadamy z młodszym żelki. Tak jakoś fajnie wchodzą. A M. robi nam spaghetti [emoji173]️ chyba na to mam najbardziej ochotę [emoji7] bardziej niż na czekolade.
[emoji33] W ogole nie chce mi sie czekolady. [emoji33]
Za to spaghetti od wczoraj mogłabym codziennie jeść [emoji23]
3 stycznia mam wizytę u ginekologa i endokrynologa mam nadzieję, że nie zbiegną mi się godzinyTak jest. Ja walczę z opryszczką od tygodnia. Kiedy masz wizytę u endokrynoga?