G
gośc176075
Gość
Sprawdź czy trzyma się na tym samym centylu na siatce czy spadł, ale wydaje mi się że to jednak za mało, nikt wcześniej nie zauważył? Na wizycie po miesiącu bądź na szczepieniach?
Rozmawiałaś z CDL?
Jak często je? Może trzeba zrobić jakieś badania, konsultowałaslś tylko z jednym lekarzem?
Edit:wg apki z której korzystam to jest waga poniżej 1centyla, osobiście szybko bym konsultowała z jakimś porządnym pediatra.
Rozmawiałaś z CDL?
Jak często je? Może trzeba zrobić jakieś badania, konsultowałaslś tylko z jednym lekarzem?
Edit:wg apki z której korzystam to jest waga poniżej 1centyla, osobiście szybko bym konsultowała z jakimś porządnym pediatra.
Hej [emoji16]
Mam taki problem. Dziecię skończyło 30 listopada 3 miesiące. Waży 4310 i mierzy ok 62-63 cm. Przy urodzeniu było 3280 i 54. Kilka dni temu byliśmy u lekarza i przez niecały miesiąc przybrał 110g. Lekarka kazała dokarmiac mm. I zastanawiam się, czy faktycznie tak zrobić czy zapytać o konsultacje innego lekarza... I czy rzeczywiście malutko waży? Fakt, jest drobny. Ale w sumie i ja i mąż jesteśmy bardzo szczupli i wysocy. Więc może to kwestia genów... [emoji848]