reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Hej. Ale macie fajnie ze już widzialyscie bijące serduszka. Ja mam dopiero 28.12 pierwsza wizytę . A to już będzie 9 tydzień . Kurcze wiecie co, pochodzilam dziś trochę po sklepach jeszcze za ostatnimi prezentami i tak mnie teraz podbrzusze boli. Tez tak macie ze jak długo chodzicie albo nawet stoicie to potem tak rwie ten brzuch? Położyłam się i odopoczywam póki mam chwile.
Ja tak miewam.. Boli mnie wtedy podbrzusze, jakby jajnik zakuł, jakoś tak raz z jednej raz z drugiej strony.

reklama
Między moimi dziewczynkami jest rok i trzy miesiące różnicy. Zaszłam w ciążę kiedy Amela miała 6 miesięcy. Teraz rewelacja!
Zgadzam się w 100% ale mieliśmy problem jak najstarsza od września poszła do przedszkola... Ona super ale chłopcy nie znają życia bez niej i ciężko znosili rozłąkę heh

Hej, ja po wizycie, wg wyliczeń termin na 7.08, ale wg usg wygląda nawet na 4.08. Duży maluch[emoji7] serduszko biję, no i (z czego lekarz się ucieszył nawet) tętno płodu przeskoczyło już na 140. Jedyny problem to mój cukier. W czw mam zrobić krzywą i zobaczymy, może będzie potrzebny glukomer. Ale tu też lekarz mnie pociesza, że przy stałej kontroli cukru będzie wszystko ok. Generalnie mogę się już chwalić maluszkiem[emoji3590][emoji177]
Super, wspaniałe wieści!!!

Ciaza zatrzymana, nie krwawie, nic nie boli beta już stanęła w miejscu, wezwał do gabinetu pogotowie jestem w szpitalu już ośmiu lekarzy potwierdziło diagnozę,pytalam o przyczynę od każdego uslyszalam albo że nie na czasem tak bywa albo 'siła natury' :( rano zabieg czekam właśnie na psychologa...... :( :( :(
O matko.. Bardzo Ci współczuję.. Jak ja się takich informacji boję.. Masakra..

Anma przykro mi bardzo :( Wiem, że teraz w to nie uwierzysz, ale jeszcze zaświeci dla ciebie słońce !

reklama
Ja śpię w nocy, ale unikam drzemek popołudniowych. A sny też mam dziwne, dziś śniło mi się, że spadałam, aż się obudziłam z walącym sercem. To nie wpływa raczej dobrze na maluszka. Śniło mi się też już, że karmiłam piersią i bolały mnie sutki.

Do góry