reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ah wreszcie w domu. Wiec u mnie podczas porodu wygięła się kość ogonowa dlatego ledwo chodzę. Sama akcja odbyła się bardzo szybko ale sporo krwi straciłam i przez ta kość nie mogłam wstać i się aktywować 12 h ! Robiło mi się słabo - ale może to tez efekt znieczulenia.
Wszystkie kobiety po naturalnym śmigały po 3h ;).
Jesteśmy już w domu jest ok z karmieniem się dużo poprawiło w szpitalu tez było słabo może dlatego ze dokarmiali mała bo byłam blin !
Opętała mnie faza martwienia się o nią byle ten rok jakoś zleciał szybko :)

reklama
Jak u Was jest z karmieniem w nocy?
Budzicie swoje maleństwa co te 3-4h jeśli śpią? Czy czekacie aż się same obudzą?

Ja już nie budze, budziłam tylko w szpitalu.
Później sam się budził, a że pięknie przybiera to obecnie daje mu spać ile potrzebuje, szczególnie że i tak jeśli nie ma ochoty na mleko to nie weźmie cycka :)
Jak u Was jest z karmieniem w nocy?
Budzicie swoje maleństwa co te 3-4h jeśli śpią? Czy czekacie aż się same obudzą?

Hehe :D
Powiedz mi czy jak chce jechać na ktg do szpitala to muszę się jakoś umówić, czy po prostu wchodzę z buta i mi zrobią?
Ogólnie to mam skierowanie na środę do szpitala żeby iść...

reklama
Hehe :D
Powiedz mi czy jak chce jechać na ktg do szpitala to muszę się jakoś umówić, czy po prostu wchodzę z buta i mi zrobią?
Ogólnie to mam skierowanie na środę do szpitala żeby iść...

Chyba nie potrzeba skierowania jakiegoś i umawiania się na ktg - ale przedzwon w jakich godzinach możesz wpaść, bo może IP ma na to jakies tylko godziny wyznaczone.

Ja we wt mam jeszcze wizyte u gina swojego (40+5tc) i cos czuje, że juz skierowanie wypisze. U nas wywołują poród w 10 dni po terminie (tak mi powiedziała położna z mojego szpitala) a że moj gin jeszcze w poniedziałki ma dyżur, to pewnie bede sie stawiała do szpitala w nast. poniedziałek (idealne 10 dni po terminie).

Do góry