reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ah wreszcie w domu. Wiec u mnie podczas porodu wygięła się kość ogonowa dlatego ledwo chodzę. Sama akcja odbyła się bardzo szybko ale sporo krwi straciłam i przez ta kość nie mogłam wstać i się aktywować 12 h ! Robiło mi się słabo - ale może to tez efekt znieczulenia.
Wszystkie kobiety po naturalnym śmigały po 3h ;).
Jesteśmy już w domu jest ok z karmieniem się dużo poprawiło w szpitalu tez było słabo może dlatego ze dokarmiali mała bo byłam blin !
Opętała mnie faza martwienia się o nią byle ten rok jakoś zleciał szybko :)

reklama
Jak u Was jest z karmieniem w nocy?
Budzicie swoje maleństwa co te 3-4h jeśli śpią? Czy czekacie aż się same obudzą?

Ja już nie budze, budziłam tylko w szpitalu.
Później sam się budził, a że pięknie przybiera to obecnie daje mu spać ile potrzebuje, szczególnie że i tak jeśli nie ma ochoty na mleko to nie weźmie cycka :)
Jak u Was jest z karmieniem w nocy?
Budzicie swoje maleństwa co te 3-4h jeśli śpią? Czy czekacie aż się same obudzą?

Hehe :D
Powiedz mi czy jak chce jechać na ktg do szpitala to muszę się jakoś umówić, czy po prostu wchodzę z buta i mi zrobią?
Ogólnie to mam skierowanie na środę do szpitala żeby iść...

reklama
Hehe :D
Powiedz mi czy jak chce jechać na ktg do szpitala to muszę się jakoś umówić, czy po prostu wchodzę z buta i mi zrobią?
Ogólnie to mam skierowanie na środę do szpitala żeby iść...

Chyba nie potrzeba skierowania jakiegoś i umawiania się na ktg - ale przedzwon w jakich godzinach możesz wpaść, bo może IP ma na to jakies tylko godziny wyznaczone.

Ja we wt mam jeszcze wizyte u gina swojego (40+5tc) i cos czuje, że juz skierowanie wypisze. U nas wywołują poród w 10 dni po terminie (tak mi powiedziała położna z mojego szpitala) a że moj gin jeszcze w poniedziałki ma dyżur, to pewnie bede sie stawiała do szpitala w nast. poniedziałek (idealne 10 dni po terminie).

Do góry