reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Dziewczynki parę słów tylko. 17.15 urodziłam. Mała 10/10, 3600g. Jest piękna. Było bardzo źle, pękła mi szyjka przy porodzie. Zaczęło mi spadać tętno po godzinie, ratowali mnie. W końcu szycie w narkozie. Jest fatalnie. Ledwo żyje, mialam ja może 5 minut. Na sali z 10 osób, panika, że schodze. Poproszę dużo ciepłych myśli od Was.

Dziewczynki parę słów tylko. 17.15 urodziłam. Mała 10/10, 3600g. Jest piękna. Było bardzo źle, pękła mi szyjka przy porodzie. Zaczęło mi spadać tętno po godzinie, ratowali mnie. W końcu szycie w narkozie. Jest fatalnie. Ledwo żyje, mialam ja może 5 minut. Na sali z 10 osób, panika, że schodze. Poproszę dużo ciepłych myśli od Was.
Kochana przykro mi, że tak dramatycznie przeszłaś swój pierwszy poród. Teraz będzie już tylko lepiej.Grunt, że już wszystko opanowane. Obecność małego skarbeczka wszystko Ci wynagrodzi.
Gratulacje ogromne urodzenia córeczki. Zdrówka dla Was obu:-) :)
Dobrze że się odezwałaś.. zaglądam co jakis czas a tu zero wieści pd Ciebie- martwiłam się.

O matko! Trzymaj się. Dzielna jesteś! Wszystko będzie dobrze.

Aż się popłakałam jak to przeczytałam...
Całe szczęście, że opanowali sytuację. Trzymaj się tam dzielnie kochana. Malutka na Ciebie czeka :*
No i ogromne gratulacje!! Malutka na pewno jest cudowna!

Kochana przykro mi, że tak dramatycznie przeszłaś swój pierwszy poród. Teraz będzie już tylko lepiej.Grunt, że już wszystko opanowane. Obecność małego skarbeczka wszystko Ci wynagrodzi.
Gratulacje ogromne urodzenia córeczki. Zdrówka dla Was obu:-) :)
Dobrze że się odezwałaś.. zaglądam co jakis czas a tu zero wieści pd Ciebie- martwiłam się.
Ja też tu zaglądałam co jakiś czas i ta cisza mnie martwiła... Teraz to juz wszystko będzie dobrze!

Ojej przykro mi, że było tak ciężko... całe szczęście jesteście pod dobrą opieką!
Odpoczywaj i zbieraj siły!
I Gratulacje ogromne!!!!!

reklama
Trzymaj się z każdym dniem będzie coraz lepiej ! Wagowo to spora dziewczynka ;) musisz się zregenerować teraz i będzie wszystko ok ! Dużo zdrowia !!!

Do góry