Słodkości!! Gratulacje!! Cieszę się że wszystko tak dobrze poszłoOluś :-) 52 cm, 3440g :-) później napisze coś więcejZobacz załącznik 1007828
reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Super! Ogromne gratulacje!!
U mnie też było cały czas pod ktg bez znieczulenia a na koniec niestety jeszcze mnie pokroili. Super że udało Wam się szczęśliwie wytrwać do końca
To teraz witam w klubie i życzę powodzenia w pierwszych dniach.
My jeszcze w szpitalu do jutra ze względu a na bilirubinę i CRP. No i mamy nawał pokarmowy więc maraton karmienia po 15 razy na dobę. Tak więc jest hardcore. Laura pozdrawia Nelę
Zobacz załącznik 1004086
Przepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.
Chrząszczyk 1
Zeby nie bylo, ze zwrocilam uwage na dziewczynki skoro zatrzymalm sie przez chwile na Waszym watku , zauwazylam tez i pieknego Olusia. I również tej mamci gratuluję, a i dla maluszka serdeczne zyczenia.
Dziękuję :-)Zeby nie bylo, ze zwrocilam uwage na dziewczynki skoro zatrzymalm sie przez chwile na Waszym watku , zauwazylam tez i pieknego Olusia. I również tej mamci gratuluję, a i dla maluszka serdeczne zyczenia.
Jak się czujesz, jak funkcjonujesz?Dziękuję :-)
I jak w ogóle teściowie? Czekali pod szpitalem?
martoosia04
Przepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.
Tak, Zuz.a już po porodzie.
Witaj Chrząszczyku miło Cię widziećPrzepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.
Ja też z grona sierpniówek, tych późniejszych
Chrząszczyk 1
Czesc kochana[emoji11]ale mnie wzięłaś z zaskoczenia[emoji38]Tule Cie i szybkiego rozwiązania. Trzymam kciuki[emoji4]Witaj Chrząszczyku miło Cię widzieć
Ja też z grona sierpniówek, tych późniejszych
reklama
Milmo
Zaczynają się w dole brzucha, ale idą tak jakby od krzyża i obejmują cały brzuch. Jednocześnie boli mocno jak na miesiączkę, mnie jeszcze bolą nogi i kręgosłup. Brzuch bardzo twardy.Dziewczyny, jak macie skurcze przepowiadające, to jak to wygląda? Jak byście je opisały?