reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Super! Ogromne gratulacje!! :)
U mnie też było cały czas pod ktg bez znieczulenia a na koniec niestety jeszcze mnie pokroili. Super że udało Wam się szczęśliwie wytrwać do końca :)
To teraz witam w klubie i życzę powodzenia w pierwszych dniach.

My jeszcze w szpitalu do jutra ze względu a na bilirubinę i CRP. No i mamy nawał pokarmowy więc maraton karmienia po 15 razy na dobę. Tak więc jest hardcore. Laura pozdrawia Nelę

Zobacz załącznik 1004086

Przepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.

Zeby nie bylo, ze zwrocilam uwage na dziewczynki skoro zatrzymalm sie przez chwile na Waszym watku , zauwazylam tez i pieknego Olusia. I również tej mamci gratuluję, a i dla maluszka serdeczne zyczenia.

Przepraszam dziewczyny, że zawracam Wam głowę ale wpadlam tu na chwilkę sprawdzić czy ta moja lutowka 2018, a teraz Wasza sierpniowka 2019 urodziła...mianowicie o @Zuz.a mi chodzi ale tu takie śliczności zobaczyłam[emoji7], że nie mogłam się powstrzymać i nie pogratulować mamom. Dziewczyny dużo zdrowka dla Neli i Laury niech chowają Wam się dziewczynki zdrowo. Przepiękne slodkosci[emoji4]dużo zdrowka.

Tak, Zuz.a już po porodzie.

Witaj Chrząszczyku :biggrin2: miło Cię widzieć:)
Ja też z grona sierpniówek, tych późniejszych;)

reklama
Dziewczyny, jak macie skurcze przepowiadające, to jak to wygląda? Jak byście je opisały?
Zaczynają się w dole brzucha, ale idą tak jakby od krzyża i obejmują cały brzuch. Jednocześnie boli mocno jak na miesiączkę, mnie jeszcze bolą nogi i kręgosłup. Brzuch bardzo twardy.

Do góry