Ja mam idealnie tydzień mniejMnie zostało 20 dni do zaplanowanej CC.
Teraz jestem 36+3. Także już coraz bliżej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam idealnie tydzień mniejMnie zostało 20 dni do zaplanowanej CC.
Teraz jestem 36+3. Także już coraz bliżej.
O jeju, gratulacje! Tak zazdroszczę, aż się popłakałam. U mnie nic. Piękna córeczka.No miało być sierpniowo, wyszło lipcowo. Nela, 3250g i 55cm. Urodzona o 23:25. Było cholernie ciężko, cały czas pod ktg bez znieczulenia... Ale już po. Jestem dumna, że dałam radę, chociaż nie ukrywam, że gdyby była możliwość, to bym brała znieczulenie.
Uuu no to już Za dwa dni. Trzymam kciuki, żeby się zaczęło, żebyś szybko była po i żebyś dołączyła jako trzecia do dziewczynTermin na czwartek.
No niestety nic nie zapowiadaUuu no to już Za dwa dni. Trzymam kciuki, żeby się zaczęło, żebyś szybko była po i żebyś dołączyła jako trzecia do dziewczyn
Widocznie Maleństwu dobrze w Twoim brzuszku Będzie dobrze i zaraz Ty będziesz się tu chwalić swoim Skarbem Głowa do góry!No niestety nic nie zapowiada