U mnie będzie sierpień wrzesień październik (bo tu mam ja i m urodziny) i listopad [emoji23][emoji23]Sierpien, wrzesien, pazdziernik?
reklama
Mi tak że dwa razy dnia nieraz zaplami na biało brązowo i mi dr dala przez to duphastonCerenik nie odezwala sie
Ze mnie leci juz kilka dni takie brzydkie brązowe. Bylam u lekarza. Dziecko zyje, dal duphaston i nospe forte :/
Miedzy moim synem a pierwsza corka jest rok i 9 m-cy a miedzy corkami 2 lata i 4 m-ce. Dopiero teraz planuje kupic dostawke do wozka do stania dla corki
Jakich aplikacji używacie ? Ja używam flo (i nie wiem jakim cudem pokazuje mi na niej 5 tydzień i 4 dzień), ciąża+(4/3),preglife (4/4). Także jakaś konkretną datę porodu podam w poniedziałek po wizycie u lekarza
Też używałam tej apki „flo”, dodaje ciąży 1 tydzien od pierwszego dnia rozpoczęcia miesiączki. A jak wpiszesz manualnie datę porodu albo wyliczony przez gin tydzien ciąży, to automatycznie sobie sam przesuwa na inny dzien date ost miesiaczki. Cos tam jest niedopracowane..
paulina1994
Fanka BB :)
Tak jak pisałam wyżej wystarczy zmienić w ustawieniach na "skończony tydzień" i pokazuje dobrzeTeż używałam tej apki „flo”, dodaje ciąży 1 tydzien od pierwszego dnia rozpoczęcia miesiączki. A jak wpiszesz manualnie datę porodu albo wyliczony przez gin tydzien ciąży, to automatycznie sobie sam przesuwa na inny dzien date ost miesiaczki. Cos tam jest niedopracowane..
Justynas04
Zaciekawiona BB
Ja na razie uruchomiłam program ciąża +, ale z tego co pamiętam to 7 lat temu nie było takich cudów jak teraz i w ogóle dopiero mi koleżanka powiedziała, że glukoza jest do kupienia w aptece i wybierasz sobie smak np pomarańcz, cola, czy truskawka... Teraz dopiero wiem ile straciłam
alita6
Haha ładnie[emoji3] a u mnie jeszcze mąż z listopada, tylko ja odseparowana bo z kwietnia[emoji13]U mnie będzie sierpień wrzesień październik (bo tu mam ja i m urodziny) i listopad [emoji23][emoji23]
Ale u mnie to chyba byla przedwczesna radość, bo dzis test negatywny. Także jeszcze czekam[emoji17]
Ja wczoraj dowiedziałam się o ciąży, termin wypada na 22 sierpień, mam już w domu 9 miesięcznego synka. Jeszcze ciężko mi w to uwierzyć ja za to założyłam grupę na FB Sierpniowe Mamy 2019, zapraszam serdecznie, będzie nam raźniejrazemHej.
Niektóre mamy ( tak jak ja ) już wiedzą...niektóre się domyslają a jeszcze inne bardzo by chciały.
Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na sierpień 2019
Wszytskie sierpniowe mamusie zapraszam do nowozłożonej grupy na FB Sierpniowe Mamy 2019, będzie nam razem raźniej przejść przez te 9 miesięcy
Karolina mamy ten sam termin Mam jeszcze corke prawie 4 letnia, roznica bedzie 4,5 roku. Troche sporo mi sie wydaje.
reklama
alita6
U mnie między dziwczynami jest 5 lat i jest super. Jak to siostry raz się super razem bawią, a raz kłócą, ciągną za włosy i popychają[emoji23] po czym po pięciu minutach znów się kochają. Dla mnie to była super róznica, bo starsza już bardzo samodzielna była jak mała sie urodziła i wisała całymi dniami na cycu. Mniejsza róznica też super, tylko wiadomo początki dla mam trudniejsze. Każda róznica będzie dobra, jak sie dobrze nastawimy [emoji3]Karolina mamy ten sam termin Mam jeszcze corke prawie 4 letnia, roznica bedzie 4,5 roku. Troche sporo mi sie wydaje.