A czopki glicerynowe? Podpytaj moze w aptece. Coś ci może doradzaNie jutro zadzwonię do gina ale dopiero po południu...rano w szpitalu. Może się na wizytę wybiorę....ale nie wiem czy mi się kiszki do tego czasu nie wykręca
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Myślę, że u mojego męża to nie przejdzie :/ nigdzie indziej nie zaśnie, to nie, tamto nie, wyjątkowo ciężko ma ze spaniem, nawet teraz się kłócimy o to bo on wstaje to ja też muszę iść spać żeby się nie kręcić przeniose się na dół jak będzie taki upierdliwy i będę wracać do weekend bo już mnie pożądnie wkurza :/@paulina1994, ja też myślałam że nigdy nie zasnę przy zaswieconym świetle w pokoju. Pierwszy tydzień z noworodkiem w domu zmienił całkowicie moje podejście do życia! Udowodniłam sobie że da się spać zawsze i wszędzie. Mężowi też nic nie przeszkadzało, a już na pewno nie słyszał płaczącego dziecka przy uchu [emoji38]
@paulina1994, @kustronka dziewczyny na prawdę myślcie już o swoich malenstwach by dla nich wypoczywac jeżeli nie chcecie wracać do obecnej pracy. Ja wczoraj popracowalam trochę fizycznie i tak mnie strasznie macica kuła, że aż się przestraszyłam. Podziwiam Was że dajecie radę tak długo
@Kara88 faktycznie spróbuj członków glicerynowych, nie ingerują w organizm, a zawsze coś tam zejdzie
@Kattrina A ja witam po niespaniu od 2 do 6. I dlaczego, nie mam pojecia. W poprzedniej ciazy nie miałam takiego problemu, a teraz otworzę oczy i koniec
@Kara88 faktycznie spróbuj członków glicerynowych, nie ingerują w organizm, a zawsze coś tam zejdzie
@Kattrina A ja witam po niespaniu od 2 do 6. I dlaczego, nie mam pojecia. W poprzedniej ciazy nie miałam takiego problemu, a teraz otworzę oczy i koniec
paulina1994
Dziewczyny czy wy też macie tam tak mokro ? :/ Bez wkładki się nie ruszam
paulina1994
Wiesz to jest kwestia u mnie bardziej dobrej woli, nie chce też od tak palić za sobą mostów bo nigdy jeszcze nie wiadomo czy kiedyś nie będę szukała tej pracy, a u nich będzie to najlepsza propozycja chciałabym też pójść im na rękę szczegółnie że pracuje przed komputerem nie podnoszę nawet segregatora u kustronki trochę inne aspekty przemawiają@paulina1994, @kustronka dziewczyny na prawdę myślcie już o swoich malenstwach by dla nich wypoczywac jeżeli nie chcecie wracać do obecnej pracy. Ja wczoraj popracowalam trochę fizycznie i tak mnie strasznie macica kuła, że aż się przestraszyłam. Podziwiam Was że dajecie radę tak długo
paulina1994
Angelika29
Hej ja mam często mokro i zawsze sprawdzam czy to nie przypadkiem krew bo mam krwiaka, ale to śluz taki biały i nie wiem czy to nadal normalne w 10 tygodniuDziewczyny czy wy też macie tam tak mokro ? :/ Bez wkładki się nie ruszam
paulina1994
Ja jestem w 13 i nadal to trwa :/ chyba trochę mniej niż wcześniej ale bez fajerwerkówHej ja mam często mokro i zawsze sprawdzam czy to nie przypadkiem krew bo mam krwiaka, ale to śluz taki biały i nie wiem czy to nadal normalne w 10 tygodniu
reklama
littlebabe
Taaak, niestety.. W pierwszej ciąży to samo było. Irytujące..Dziewczyny czy wy też macie tam tak mokro ? :/ Bez wkładki się nie ruszam