reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Witajcie. Czekałam na ten wątek juz 2 tygodnie [emoji6] jutro termin miesiączki ale czuje że nie będzie jej. Strasznie bola mnie piersi. Mam wrażenie że są pełniejsze. Dzisiaj test pokazał cień cienia. Jutro po pracy kupie następny i będę dalej testować. Aaa i to będzie moja 3 ciaza. W domu mam już 2 wspaniałe córeczki [emoji7][emoji7]
Witaj! Czekamy na jutrzejsze potwierdzenie kolejnego testu❤️

Hej[emoji5] 18. 11 zrobiłam test ciążowy 2 dni przed spodziewana miesiączka. Wyszedł pozytywny. [emoji5] Oczywiście zrobiłam jeszcze 3 żeby uwierzyć, gdyż długo z mężem się staraliśmy. 19.11 zrobiłam betę i wyszła 106. Więc szczęśliwa zapisałam się do lekarza. W piątek czyli 23.11 byłam u ginekologa. Potwierdził ciążę.[emoji5] powiedział że jest pęcherzyk ciążowy i żeby narazie mężowi tylko powiedzieć i się z nim cieszyć. Powiedziałam i tak moim i męża rodzicom. Cały czas się boję. Teraz w czwartek czyli 29. 11 mam przyjść na samo usg. Zobaczyć czy jest już zarodek i najprawdopodobnie po l4. Czekam na czwartek, gdyż bardzo się boję martwię, dostałam od lekarza luteine 2 razy dziennie po 50. Dodatkowo mam niedoczynnosc tarczycy i zespół pcos . A jak u was? [emoji5]
Jakie masz to tsh bo ja też mam ale mi wyszło w ciąży, miesiąc przed ciąża miałam tsh 1.62. Teraz 6.26 ale od pozytywnej bety telefon do gina i letrox 50, mam za sobą już wizytę u endo

Jakie masz to tsh bo ja też mam ale mi wyszło w ciąży, miesiąc przed ciąża miałam tsh 1.62. Teraz 6.26 ale od pozytywnej bety telefon do gina i letrox 50, mam za sobą już wizytę u endo
teraz mam 2,56 ale endokrynolog mi podwyższyła w sobotę na eutyrox 100. Więc zobaczymy. Ogólnie bardzo się boję, gdyż dzisiaj w pracy w łazience zobaczyłam trochę krwi ze śluzem odrazu zadzwoniłam do gina i jutro na 12 mam wizytę. Boję się że to już... :frown:

reklama
Do góry