Angelika29
Fanka BB :)
Ja też mam w czwartek ostatni raz byłam 3 stycznia więc już nie mogę się doczekaćJakies wizyty w nadchodzącym tygodniu?
Ja mam w czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam w czwartek ostatni raz byłam 3 stycznia więc już nie mogę się doczekaćJakies wizyty w nadchodzącym tygodniu?
Ja mam w czwartek
Ja nie pije gazowanych bo od razu wymiotuje. Ale... ostatnio nie moglam patrzeć juz na wodę, wiec zaczelam tak co kilka dni pic sok jabłkowy. Wczoraj np wypilam na raz 0.75 :/ gdzie przed ciaza wogole nie kupowalalam gotowych sokow.Najważniejsze że dziecko zdrowe
Mam pytanie do was. Pijecie czasami cole, pepsi itp. ? Wiem że to nie jest zbyt zdrowe ale kurczę nie mogę się powstrzymać
Mi się zdarza że wypije pół szklanki, jak mam porządne mdłości to mi pomaga cola zimnaNajważniejsze że dziecko zdrowe
Mam pytanie do was. Pijecie czasami cole, pepsi itp. ? Wiem że to nie jest zbyt zdrowe ale kurczę nie mogę się powstrzymać
Zleci szybko ..... oby [emoji6]Ja mam dopiero w pt za tydzień! Koszmar! [emoji33]
Witam .Czesc dziewczyny, kilka dni temu natknelam sie na wasze forum, przeczytalam je od deski do deski od pierwszego postu. Jestem w ciazy i termin mam na 20.08.2019 z usg - czy przyjmiecie mnie do swojego grona?
WitamCześć dziewczyny dołączam i ja do grona spodziewających się maleństwa to moja pierwsza ciąża i już nie mogę doczekać się, aż maleństwo będzie już na świecie
Świetnie ze same dobre informacje.Ja już po i wszystko okej, 13tyg+2, serduszko bije prawidłowo, jest kość nosowa ,przeziernosc 1,7 i maluszek ma 71,4mm. Termin po tym usg póki co przesunął mi się z 5ego na 3ego sierpnia.Zobacz załącznik 937714Płeć ciężko określić, bo skakało jak szalone, nóżki i raczki były wszędzie
Strasznie mam pokute ręce po PAppie, bo przy pobieraniu krew nie chciała mi płynąc i wbijali się kilka razy..ale ostatecznie pobrali