reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Widzę ze większość trzecich ciąż jest taka ciężka do zniesienia....

Dziewczyny jesli idzie o tabelkę to postaram sie jak najszybciej nadrobić te z was, których jeszcze nie dopisałam. Ale dajcie mi chwile. Dzis sie koszmarnie czuje. Szukam wszelkich możliwości poprawienia sobie samopoczucia. Zmusiłam sie do czekolady i nic :/

reklama
Ja dlatego ze wzgledu na dojazd przeszlam na l4. Wspolczuje ci drogi.
Pocieszasz. :( jutro mam kontrole z córka jak jeszcze da opiekę. To już chyba przeskoczę na ciążowe. Bo kurczę ciężko . Zaczyna mnie brzuch się „ stawiać „ . Jeszcze godzinka. :(

Widzę ze większość trzecich ciąż jest taka ciężka do zniesienia....

Dziewczyny jesli idzie o tabelkę to postaram sie jak najszybciej nadrobić te z was, których jeszcze nie dopisałam. Ale dajcie mi chwile. Dzis sie koszmarnie czuje. Szukam wszelkich możliwości poprawienia sobie samopoczucia. Zmusiłam sie do czekolady i nic :/
Moja 3 iżyje nie jest zle [emoji6] w sumie 4 ale miałam jedna biochemiczna , okres przyszedł normalnie bez opóźnień ale ze starania to betę robiłam wcześniej [emoji20]

Dziewczyny, o zamknięte nie do moderatora tylko do adminki, jutro napisze na spokojnie jak będzie zaktualizowana lista osób.
Te które się jeszcze nie wpisaly niech tam piszą komentarze to jak @martoosia04 się lepiej poczuje to dopisze :)
Stworzenie zamkniętego to kwestia dnia, max dwóch, zależy czy adminka ma czas :) damy radę jeszcze ta chwilkę.

Paulina, z tego co piszesz, to wydaje mi się, że Twoja chrzesniaczka nie jest już zbytnio dziecinna. Jakoś mało w niej tej dziecięcej radości.. Jak porównuję ją z moją Amelą, to moja cieszy się ze wszystkiego jak dziecko, bawi się lalkami, na Gwiazdkę zamarzyla sobie duży wózek dla lalek, jest aktywna, lubi szaleć, tańczyć, skakać nie usiądzie w miejscu. W tym roku kończy 9 lat. Twoja chrzesniaczka to już pannica. Myślisz, że ogląda bajki Disneya? Moje już wyrosły z Myszki Miki.
Kurcze nie wiem czy ogląda :p więc chyba po prostu dam pieniądze w kopertę i tyle ;) kupią co uważają albo nie kupią w zasadzie to już nie moja sprawa :)

Ja w poprzednich ciazach mialam płaski brzuch do 5 miesiąca [emoji23][emoji23] i dzidzia rosła książkowo [emoji6]
Ja się zwlec z łóżka nie mogę dziś. Ale niestety głód silniejszy.
Dziewczyny bliskie 13-14tc jak lezycie na płasko to macie brzuszek? Mój płaski jak decha i schizuję czy ta dzidzia rośnie czy nie.

Lecimy w pierwszy pon lutego na tydzien na Teneryfe. Wale w portki przed podroza z dwulatka ale chyba jakos to bedzie. W ogole nie wiem gdzie o tej porze roku wyczaic sandalki do malej.
Zazdroszczę Ci w pozytywnym znaczeniu tego słowa takich ciepłych wakacji w środku zimy [emoji7][emoji7]

reklama
No paulina to mozemy sobie piatki przybic. W ogole moja mama to wyskoczyla do mnie z haslem, ze ona nie rozumie jak ja moglam nie móc urodzic dziecka....bo przeciez wysportowana zawsze bylam....
Stima no mam nadzieje ze dobrze bedzie to nie bedzie nasz pierwszy lot. Ale nasza mala narowista jest bardzo. W ogole wczoraj maz powiedzial ze niegrzeczna jest i rozpuszczona bo nas nie slucha. Ale nie jestem pewna dwuletnie dzieci chyba takie sa co???? Jak to u Was wypadlo??? Czy jak np dwuletnie dziecko wchodzi Wam.na stol i mowicie ze nie wolno to sie Was slucha????
A gdzie tam się słucha [emoji23][emoji23][emoji23] to tzw bunt dwu latka. U nas trwał dlugo. Ciagle było nie i krzyk. Teraz ma 3 i jest duzo lepiej

Do góry