reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Siedzę teraz i czytam o tym Karyo Plus i na pierwszy rzut oka rzeczywiście ma największą czułość i szerszy zakres. Nie brałam go w sumie wcześniej pod uwagę, ale wygląda spoko
To jest chyba jakaś nowość? Cztery lata temu nie słyszałam o tym badaniu - było Sanco, Nifty, Harmony, Panorama, ale tego nie kojarzę. Też się nad nim zastanawiam.

I takie mnie naszły rozważania odnośnie pappa - czy jak w dniu badania będę mieć jeszcze 34 lata, ale tydzień później już 35, to wpiszą mi 35, czy to chodzi o lata skończone? Martwię się, że wynik będzie słaby przez wiek i poronienie...

Siedzę teraz i czytam o tym Karyo Plus i na pierwszy rzut oka rzeczywiście ma największą czułość i szerszy zakres. Nie brałam go w sumie wcześniej pod uwagę, ale wygląda spoko
No ja właśnie siedzę i sprawdzam ich opublikowane statystyki i spoko, że zakres szerszy, ale co z tego, skoro na 69 badanych 36 wyników to fałszywie pozytywne 🙈 W sensie lepiej mieć fałszywie pozytywny niż fałszywie negatywny, ale najlepiej, to się w ogóle nie stresować skoro potwierdzalnosc tych dodatkowych mutacji to +/- 50% 😜

No ja właśnie siedzę i sprawdzam ich opublikowane statystyki i spoko, że zakres szerszy, ale co z tego, skoro na 69 badanych 36 wyników to fałszywie pozytywne 🙈 W sensie lepiej mieć fałszywie pozytywny niż fałszywie negatywny, ale najlepiej, to się w ogóle nie stresować skoro potwierdzalnosc tych dodatkowych mutacji to +/- 50% 😜
O, ok… kurna, czemu wybór badania to aż takie wyzwanie?

To jest chyba jakaś nowość? Cztery lata temu nie słyszałam o tym badaniu - było Sanco, Nifty, Harmony, Panorama, ale tego nie kojarzę. Też się nad nim zastanawiam.

I takie mnie naszły rozważania odnośnie pappa - czy jak w dniu badania będę mieć jeszcze 34 lata, ale tydzień później już 35, to wpiszą mi 35, czy to chodzi o lata skończone? Martwię się, że wynik będzie słaby przez wiek i poronienie...
Ja też rocznikowo 35, ale skończonych na badaniu nie będę jeszcze mieć i też się zastanawiam jaki to będzie miało wpływ.

reklama
Do góry