reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Siedzę teraz i czytam o tym Karyo Plus i na pierwszy rzut oka rzeczywiście ma największą czułość i szerszy zakres. Nie brałam go w sumie wcześniej pod uwagę, ale wygląda spoko
To jest chyba jakaś nowość? Cztery lata temu nie słyszałam o tym badaniu - było Sanco, Nifty, Harmony, Panorama, ale tego nie kojarzę. Też się nad nim zastanawiam.

I takie mnie naszły rozważania odnośnie pappa - czy jak w dniu badania będę mieć jeszcze 34 lata, ale tydzień później już 35, to wpiszą mi 35, czy to chodzi o lata skończone? Martwię się, że wynik będzie słaby przez wiek i poronienie...

Siedzę teraz i czytam o tym Karyo Plus i na pierwszy rzut oka rzeczywiście ma największą czułość i szerszy zakres. Nie brałam go w sumie wcześniej pod uwagę, ale wygląda spoko
No ja właśnie siedzę i sprawdzam ich opublikowane statystyki i spoko, że zakres szerszy, ale co z tego, skoro na 69 badanych 36 wyników to fałszywie pozytywne 🙈 W sensie lepiej mieć fałszywie pozytywny niż fałszywie negatywny, ale najlepiej, to się w ogóle nie stresować skoro potwierdzalnosc tych dodatkowych mutacji to +/- 50% 😜

No ja właśnie siedzę i sprawdzam ich opublikowane statystyki i spoko, że zakres szerszy, ale co z tego, skoro na 69 badanych 36 wyników to fałszywie pozytywne 🙈 W sensie lepiej mieć fałszywie pozytywny niż fałszywie negatywny, ale najlepiej, to się w ogóle nie stresować skoro potwierdzalnosc tych dodatkowych mutacji to +/- 50% 😜
O, ok… kurna, czemu wybór badania to aż takie wyzwanie?

To jest chyba jakaś nowość? Cztery lata temu nie słyszałam o tym badaniu - było Sanco, Nifty, Harmony, Panorama, ale tego nie kojarzę. Też się nad nim zastanawiam.

I takie mnie naszły rozważania odnośnie pappa - czy jak w dniu badania będę mieć jeszcze 34 lata, ale tydzień później już 35, to wpiszą mi 35, czy to chodzi o lata skończone? Martwię się, że wynik będzie słaby przez wiek i poronienie...
Ja też rocznikowo 35, ale skończonych na badaniu nie będę jeszcze mieć i też się zastanawiam jaki to będzie miało wpływ.

reklama
Do góry