reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

@Carenik 10 lat walki o ciąże, chyba 50 lekarzy i nic... Do tego trafiłam we wrześniu, uprzedzano mnie, że jest drogi, ale czyni cuda, już w listopadzie wiedziałam, że jestem w ciąży... Także chyba warto, za każde pieniądze
To faktycznie. Ja w 1 i 2 ciazy w drugim miesiacu bez zabezpieczenia.

reklama
@Carenik 10 lat walki o ciąże, chyba 50 lekarzy i nic... Do tego trafiłam we wrześniu, uprzedzano mnie, że jest drogi, ale czyni cuda, już w listopadzie wiedziałam, że jestem w ciąży... Także chyba warto, za każde pieniądze
Kurcze nic dziwnego że już zostaliscie u niego .. Faktycznie jakiś cudo twórca że tylko do niego trafiliście i się udało :) :) ja krócej się lecze ale przy zmianie lekarza też się udało za pierwszym razem :) mąż chciał bym chodzila do tego lekarza dzięki któremu się udało ale ja chce też rodzic prywatnie a żeby rodzic prywatnie trzeba zaliczyć co najmniej trzy wizyty u lekarza więc już wolałam chodzić do jednego niż trochę tu i trochę tu..

Jestem ciekawa ile wyjdzie jutro za wizytę:) tam gdzie staralismy się płaciłam od 150zl do 250zl mniej więcej a zobaczymy jak tu będzie :)

Też prywatnie i słono płacę, bo ponad 400 zł za wizytę, ale skoro trafiłam na takiego cudotwórcę, jak mój lekarz i dzięki niemu jestem teraz na tym forum, to uznaliśmy z mężem, że tylko jemu możemy powierzyć opiekę nad naszym maleństwem. Na szczęście cześć badań będę miał na NFZ.
Jesteś może z pomorskiego? Ja też tyle płaciłam za wizyty. I jak się wtedy tak orientowalam to tylko u nas takie ceny

reklama
Do góry