reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

A ja się boję że nie utrzymam tej ciąży:( mam katar kaszel i ogólnie jestem osłabiona.. już drugi tydzień tak choruje. Zaczęłam się tak cieszyć jak zobaczyłam te dwie kreski na teście A dzisiaj dopiero zaczęłam się martwić że przecież jestem tak chora w tym najważniejszym czasie :(
Ja tez od pinad tygodnia jestem okropiie chora. Trzeba myslec pozytywnie :)

reklama
A ja się boję że nie utrzymam tej ciąży:( mam katar kaszel i ogólnie jestem osłabiona.. już drugi tydzień tak choruje. Zaczęłam się tak cieszyć jak zobaczyłam te dwie kreski na teście A dzisiaj dopiero zaczęłam się martwić że przecież jestem tak chora w tym najważniejszym czasie :(
Mnie dziś też zaczęło boleć gardło i cis łapać... Dzwoniłam do swojej rodzinnej i poleciła mi syrop i tabletki na gardło z serii dla kobiet w ciąży (nie wiem czy mogę reklamować). Poza tym witamina C i plukanie gardła wodą z solą

O właśnie dobry pomysł. Muszę sobie ten syrop kupić. Na razie to się lecze miodem cebula i cytryna :D ale dobrze że miałam przeczucie i nie lykalam żadnych leków.
Kurcze dziewczyny no musi być dobrze ! :)

A byłaś u lekarza? Może przepisal by ci coś odpowiedniego dla kobiet w ciazy na wzmocnienie i szybkie wyleczenie ? Ja przy drogiej córce tez zaraz kolo 12 tygodnia ciąży bylam strasznie chora i nawet antybiotyk musialam brac i wszystko dobrze się skończyło wiec nie zakładaj niczego złego tylko pedz do lekarza [emoji6]

reklama
Do góry