Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również mam tą aplikacjęJa mam PREGLIFE (po Polsku rzecz jasna).
Ja również pracuję z dziećmi, dodatkowo z różnymi niepełnosprawnościami. Zdarzają się też dzieci z zachowaniami agresywnymi. Już jestem na L4.Ja też zwariuje w domu, nie jestem przyzwyczajona do bezczynnego siedzenia, ale pracuje z dziećmi i co za tym idzie mam ciągły kontakt z wirusami i bakteriami, do tego dochodzą choroby zakaźne. Nie wiem jak ja bez nich wytrzymam
Mialam dzis ten sam sen!! ŚwirujemyJa mam 30 lat ale czuję się młodziej
Śniło mi się dziś, że krwawilam... po obudzeniu popędziłam do łazienki sprawdzić czy wszystko ok...
Oj działa ta podświadomość... na szczęście to tylko sny. A tak a propos to podobno w ciąży często snią się koszmary. Chociaż ja i bez ciąży mam czasem okropne sny.Mialam dzis ten sam sen!! Świrujemy
Nie martw sie na zapas. Ja w pierwszej ciazy przeszlam zapalenie nerek. To dopiero był hardcore .A ja się boję że nie utrzymam tej ciąży mam katar kaszel i ogólnie jestem osłabiona.. już drugi tydzień tak choruje. Zaczęłam się tak cieszyć jak zobaczyłam te dwie kreski na teście A dzisiaj dopiero zaczęłam się martwić że przecież jestem tak chora w tym najważniejszym czasie