paulina1994
Fanka BB :)
A ja z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać jutro wizyta na 12:30 trzymajcie kciuki kochane bo stresik łapie nieziemsko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W I trym nabłonków jest zawsze b dużo, nie ma się czym martwić.Dziewczyny tak teraz spojrzałam na to badanie moczu oczywiście co nieco wpisałam w Internet i już głowa pełna :/
Zna się może któraś na tym ? Szczególnie chodzi mi o sekcje "Osad moczu"
A te leukocyty ? Chyba też ich sporo ?W I trym nabłonków jest zawsze b dużo, nie ma się czym martwić.
Miałam to samo, ponad 3 lata zapierałam się nogami i rękoma i mógł mi ktoś dopłacać a ja nie chciałam słyszeć i drugim. A dziś żałuję że tak późno i że 5,5 roku będzie między DzieciskamiZazdroszczę z tym znieczuleniem mi było ciężko zdecydować się na kolejne dziecko bo po pierwszym porodzie mówiłam że choćby zapłacili mi 10 milionów to ja drugi raz nie chce haha.
Proponuje mleko z miodem i czosnkiem , chociaż sama nie cierpię. Bardzo szybko się wyleczyłam@Anetpoczatki
No dobra ale na poczatu tych badań masz dane osobowe? Sklejasz to na inną kartkę?
Jestem przeziebiona i mam doła. Dlatego nic nie pisze. Wczorajsze informacje mnie dobily. Jest mi tak smutno i przykro i boję się jak cholera bo sama jestem po 2 poronieniach
Będę pisać od razu jak wyjdę na poczekalni też naskrobie jak by jakieś opóźnienie miało być także spokojnie przekaże wieść od razu ja i telefon jesteśmy nierozłączniCzilax paulina na pewno bedzie wszystko w jak najlepszym porzadeczku! I nie trzymaj nas w napieciu!