reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
@paulina1994, leukocyty w moczu moga swiadcyc o infekcji. Ale masz ich 5-6 sztuk w polu widzenia. Takze nie jest zle. Bakterie nieliczne takze nic sie zlego nie dzieje. Ogolnie w pierwszym trymestrze ten mocz u wiekszosci ciezarnych sie papra. Zwiekszych spozycie witaminy C, zurawiny. I dbac zeby nie doszlo do infekcji ;)
O dziękuje ;) może lekarz coś przepisze ki ziołowego na wszelki wypadek, ale jutro będę z nim rozmawiać w razie czego ;)

Jesli nie macie zadnych objawow dodatkowych typu bol czy pieczenie przy oddawaniu moczu, czy sikanie na raty co kilkanaście minut to ja bym tymi leukocytami sie nie przejmowała jakos bardzo. Wiecej zurawiny albo wlasnie jakiegos suplementu, duzo wody, dbanie o zachowanie higieny. Zawsze mozna zrobic dodatkowo posiew moczu jak Was cos niepokoi i bedzie wiadomo czy są jakies bakterie. Zreszta decyzje podejmie lekarz czy zlecac jakieś leki i antybiotyki ;)

Paulina dziś konsultowałam ten niby ból w jajnikach , czy coś i to podobno więzadła pachwinowe bolą..
Ps. Jednak miałam prenatalne i wszystko ok, a odra mam się nie przejmować, mam wysoki poziom przeciwciał :)

Paulina dziś konsultowałam ten niby ból w jajnikach , czy coś i to podobno więzadła pachwinowe bolą..
Ps. Jednak miałam prenatalne i wszystko ok, a odra mam się nie przejmować, mam wysoki poziom przeciwciał :)
Super zapytam na wszelki wypadek lekarza jutro o ile nie zapomnę bo z tych nerw to żebym tam na zawał nie zeszła :p ale od rana nie ma mnie w domu więc pół biedy jadę mężowi po jakąś pierde, później kupić prezent dla przyjaciółki dziecka bo jadę pierwszy raz ich odwiedzić ;) ma jakieś 4 tyg księżniczka i lekarz więc zleci :)

reklama
Do góry