reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja nie za bardzo pamietam jak sie czulam w 1 ciazy. Tzn tez wymiotowalam to pamietan, ale zeby czuc sie jak czuje twraz ( bardzo zle) to raczej tak nie bylo.

Ale... chyba nie ma sie co dziwic, bo 7 lat temu bylam mlodsza o 7 lat [emoji57][emoji57][emoji57].

reklama
Ja to w ogole glupia jestem mysle sobie o moich dzieciach jak beda nastolatkami i wyobrazam sobie takie dwie fajne piekne madre dziewczyny siorki ida albo jak np syn wchodzi do domu taki wysoki i przystojny a ja taka podstarzala w kuchni i mnie tak duma rozpiera, ze to moje dzieci....
Haha mam tak samo. Gorzej jak nachodza mnie mhsli jaks yn przyprowadza pierwsza dziwczyne do domu[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Topika to chyba tak nie dziala ja w 2017 bylam w ciazy i kalafiorowaty mozg caly czas i nieprzytomna jakby mi ktos przylozyl mlotkiem w glowe. A w tej ciazy to ja siebie nie poznaje po prostu fantastycznie sie miewam zobaczymy co z tego bedzie...

U mnie też pierwsza ciąża w 2011 więc szmat czasu, ale nie przypominam sobie żebym się tak źle czuła jak teraz. Wydaje mi się że latałam bez żadnych objawów. No miałam 24 lata więc MŁODOŚĆ [emoji1787]

Ja nie za bardzo pamietam jak sie czulam w 1 ciazy. Tzn tez wymiotowalam to pamietan, ale zeby czuc sie jak czuje twraz ( bardzo zle) to raczej tak nie bylo.

Ale... chyba nie ma sie co dziwic, bo 7 lat temu bylam mlodsza o 7 lat [emoji57][emoji57][emoji57].
Ja rodziłam prawie 9 lat temu i wtedy tak się tym wszystkim nie przejmowałam a teraz najchętniej przespałabym całą ciążę :)

Ja rodziłam w 2010 roku, mając 21 lat, co prawda wymiotowałam codziennie przed śniadaniem ale poza tym nic mi nie było a teraz cały dzień mi niedobrze, boli mnie kręgosłup i ciągle jestem śpiąca ...

reklama
Do góry