reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Alexa - super że wszystko dobrze po wizycie, tak ma być :)

Ja właśnie nie przybrałam na wadze nic i trochę się martwię :/ już 12t 5d wg ostatniego usg :/ wymiotuję ale nie kilka razy dziennie i mało jem bo mi się nie chce :/ jecie na siłę?? Może tak powinnam :/

Ja do południa to wręcz wmuszam w siebie jedzenie. Lodówka pełna różności A ja na nic nie mam apetytu. Kompletnie na nic. Rano Przytulanki z wc i tylko żółć idzie bo z kolacji wszystko strawione A jak jem to dalej mam odruch wymiotny [emoji852] później po południu jest już lepiej. Ale małe porcje muszę jesc

Dziewczyny siemano! Ja bym ze zmuszaniem sie do jedzenia odpuscila, bedziecie jeszcze wcinac i sie kulac.przeciez bobas jest tyci. W pierwszej ciazy do 20 tyg nic nie przytylam i wiecie chodzilam i jeczalam. Jak wyskoczyla polowa ciazy to co rano na wage 1kg do przodu. Myslalam ze wlosy z glowy bede rwac. No bo skad to i jak to jak przytylam 20kg przestalam sie wazyc. Niby nie bylo widac, bo jak na porodowke jechalam taksowka :/ To babka mowi do mnie ojej pomoglabym Ci z torba jakbym wiedziala ze jestes w ciazy... No takze bite 20 kg a to bylo pare tygodni przed rozwiazaniem. Na chwile obecna tak jak Marta przytylam 400g.

Ja bym pojechala sprawdzic te plamuejja na ip

Moja ginekolog dzisiaj przyjmuje i kazała mi się wstawić u niej po 16. Tydzień temu było to samo. Na ip ostatnio mi powiedzieli że oni od tego nie są, żeby za każdym razem sprawdzać czy z moją ciążą jest wszystko w porządku. Wściekłam się wtedy...

reklama
Do góry