Ja bym pojechala sprawdzic te plamuejja na ipJa już nie wiem co mam robić. Znowu mam plamienia...
reklama
Alexa - super że wszystko dobrze po wizycie, tak ma być
Ja właśnie nie przybrałam na wadze nic i trochę się martwię :/ już 12t 5d wg ostatniego usg :/ wymiotuję ale nie kilka razy dziennie i mało jem bo mi się nie chce :/ jecie na siłę?? Może tak powinnam :/
Ja do południa to wręcz wmuszam w siebie jedzenie. Lodówka pełna różności A ja na nic nie mam apetytu. Kompletnie na nic. Rano Przytulanki z wc i tylko żółć idzie bo z kolacji wszystko strawione A jak jem to dalej mam odruch wymiotny [emoji852] później po południu jest już lepiej. Ale małe porcje muszę jesc
Dziewczyny siemano! Ja bym ze zmuszaniem sie do jedzenia odpuscila, bedziecie jeszcze wcinac i sie kulac.przeciez bobas jest tyci. W pierwszej ciazy do 20 tyg nic nie przytylam i wiecie chodzilam i jeczalam. Jak wyskoczyla polowa ciazy to co rano na wage 1kg do przodu. Myslalam ze wlosy z glowy bede rwac. No bo skad to i jak to jak przytylam 20kg przestalam sie wazyc. Niby nie bylo widac, bo jak na porodowke jechalam taksowka :/ To babka mowi do mnie ojej pomoglabym Ci z torba jakbym wiedziala ze jestes w ciazy... No takze bite 20 kg a to bylo pare tygodni przed rozwiazaniem. Na chwile obecna tak jak Marta przytylam 400g.
Manami
Fanka BB :)
Ja bym pojechala sprawdzic te plamuejja na ip
Moja ginekolog dzisiaj przyjmuje i kazała mi się wstawić u niej po 16. Tydzień temu było to samo. Na ip ostatnio mi powiedzieli że oni od tego nie są, żeby za każdym razem sprawdzać czy z moją ciążą jest wszystko w porządku. Wściekłam się wtedy...
Na mnie to nie dziala. Czy zjem czy nie zjem mam mdlosci i wymiotuje. Wiec wole zjesc, aby mna nie szarpalo. Jem co 3-4 godziny.
Jedzcie czesto i malo i zobaczycie jak Wam z tym bedzie
Na mieso to tez nie mam apetytu. I na slodkie tez. Od czasu do czasu pozwole sobje na loda,Ja nie wymiotowałam wcale. Wszystko co zjem się przyjmuje stąd pewnie plus 6 brak apetytu na słodkie (hura!) I mięsko. Czekam już w kolejce do lekarza. Proszę o kciuki[emoji5]
reklama
Oczywiscie trzymamy kciuki. Odezwij sie po z dobrymi wiesciami
Ja nie wymiotowałam wcale. Wszystko co zjem się przyjmuje stąd pewnie plus 6 brak apetytu na słodkie (hura!) I mięsko. Czekam już w kolejce do lekarza. Proszę o kciuki[emoji5]