reklama
littlebabe
Fanka BB :)
I bardzo dobrze. <3 Nie ma co się durnymi ludźmi przejmować dookoła kiedy to dziecko najważniejsze jest na dany moment. <3U mnie było dokładnie tak samo. Ale powiem Ci, że tym bardziej upewniłam się w decyzji szybkiego pójścia na L4. To my i nasze dzieciątka jesteśmy najważniejsze. Nie pozwolę nikomu, żeby zakłócal nasze szczęście
Jeśli coś się stanie z dzidzią to nikt za nas nie wycierpi tylko na naszych barkach to zostaje.
Trzeba o dzieciątka od początku walczyć. <3
Hormony miłości mi się jakieś dziś uruchomiły..
A zagrożenia dla matki to nie biorą pod uwagę? Jeżeli ciąża zagniezdzi się np w bliznie po cc lub jest pozamaciczna to liczy sie każda chwila by to zdiagnozować i uratować życie matki. Ale skoro kościół tam rządził to wyjaśnia podejście. Dobrze, że u nas jest inaczej.
Pare lat temu byla glosna sprawa w Irlandii dentystka hinduskiego pochodzenia zmarla. Bo ciaza zagrazala jej zyciu, a oni po prostu nie robili czegos takiego, a ona nie chciala jechav do Anglii. Chyba walczyla w sadzie, babeczka zmarla. To rozpoczelo publiczna debate o prawie o aborcji itd. Od tego roku jest juz legalna do poznego momentu bez podania przyczyny. Moj lekarz jest obcokrajowcem i wlasnie przez mozliwosc ciazy pozamacicznej wyslal mnie na to badanie. Wszyscy zdziwko, a on po prostu wie co robi. Poprzedni lekarz mi powiedzial Irlandia to nie Polska lec do domu i sprawdz swoje dziecko....
Limonkaaa88
Ja to bym chyba nie dała rady tak bez usg co miesiąc to taki stres jak od początku nie wiesz czy wszystko gra
marzycielka81
madzienka031
Zaangażowana w BB
Lux bardzo mi przykro wszystko to takie niesprawiedliwe...
Ciagle sie stresuje swoja wizyta czekam z niecierpliwością ale po Twojej historii pobieglam do kolezanki po detektor tetna mimo ze wzbranialam sie ze nie bede uzywala zeby nie zwariowac ale sprawdzalam czy bije serduszko i uspokoilam sie
Witam kolejne nowe mamusie
Ciagle sie stresuje swoja wizyta czekam z niecierpliwością ale po Twojej historii pobieglam do kolezanki po detektor tetna mimo ze wzbranialam sie ze nie bede uzywala zeby nie zwariowac ale sprawdzalam czy bije serduszko i uspokoilam sie
martoosia04
Lux bardzo mi przykro wszystko to takie niesprawiedliwe...
Już twój detektor wykrywa tętno płodu? Myślałam, że ciąża musi byc starsza.
Hej dziewczyny nie wiecie o ktorej Alexa1905 miala wizyte???
Moze juz kompletuje wyprawkę, bo poznała płeć. Oby
reklama