Kattrina
Fanka BB :)
Ja się zapycham chrupkami orzechowymi. Wyjątkowo mi wchodzą.I chyba popchne to wszystko parówka z serem i ketchupem ooooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się zapycham chrupkami orzechowymi. Wyjątkowo mi wchodzą.I chyba popchne to wszystko parówka z serem i ketchupem ooooo
Jakiś egzamin.. Haha, dobre, widzę, że zakuwalas ostro [emoji6]ZaDroszcze ci tego apetytu.
Ja nie wiem jak jutro przezyje na studiach. Jakis egzamin mam do tego :/
Daj spokój, od kąd otworzyłam oczy dzis rano o tym mysle, ale nie mam siły poczytac. To zerowka , takze sie tez za bardzo nie stresuje. Aczkolwiek moglabym to zaliczyc, byloby z głowy.Jakiś egzamin.. Haha, dobre, widzę, że zakuwalas ostro [emoji6]
No wlasnie ja tez trochę. Ona raczej z tych aktywnych na forum....Trochę się zaczynam martwić o Martę żeby nie daje znaku życia :/
Tutaj pisała że odezwie się w wolnej chwili, więc może miała coś do załatwienia. Na pewno jest wszystko dobrze [emoji4]Na 17:10. Odezwę się w pierwszej wolnej chwili. Ja bym chciała by dzidzia ciut nadrobiła ten tydzień co mamy do tyłu. Bo serduszko biło już ostatnio tylko z racji, że malutkie ciężko było wyłapać. Jeszcze godzina do wyjścia [emoji173]️
O jakie dobre wiesci mi lekarz nie mówi jakie dziecko ma tętno. Musze ,spytać na następnej wizycieHej. Ja też dzisiaj miałam wizytę Ktosik z dołu nadrobił stratę i ma tylko 1 dzień do tyłu. Wg OM 10 tydzień + 6 dni, wg USG 6t+5d. 3,86 cm szczęścia. Wiercił się strasznie. Tętno 163. Wszystko super. Teraz diabetolog i prenatalne.
Trzymajcie kciuki.