reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Musisz dać cynk wcześniej żebym zdążyła w odpowiednim czasie zajść [emoji846]
No u nas będzie półtorej roku różnicy, przechodze płynnie z urlopu na L4 bez wybierania wypoczynkowego. I będę w jakoś 13 tygodniu już wiec mogłam jeszcze nawet miesiąc spokojnie poczekać, ale udało się od razu [emoji16]

reklama
No u nas będzie półtorej roku różnicy, przechodze płynnie z urlopu na L4 bez wybierania wypoczynkowego. I będę w jakoś 13 tygodniu już wiec mogłam jeszcze nawet miesiąc spokojnie poczekać, ale udało się od razu [emoji16]
To masz dobre wyczucie [emoji3] u mnie z pierwszym był problem, staraliśmy się pół roku, potem poronienie ale od razu się udało. I jakby tak się udało jak u ciebie to rewelacja.

U mnie było podobnie. Między moimi dziewczynkami jest 1.3 różnicy. Amela miała pół roku jak zaszłam w drugą ciążę. Też nam się udało od razu.

Muszę Wam napisać, że ledwo nadążam Was podczytywac.
Gratuluję Mamusiom, które dołączyły.
I bardzo się cieszę jak czytam Wasze miłe wspomnienia z wizyt. Kolejna moja wizyta już w czwartek. Ostatnio mieliśmy 2cm, już się nie mogę doczekać aż znów zobaczę nasze Maleństwo.
Pewnie zastanawiacie się co robię o tej porze będąc na L4.
Od początku ciąży mdłości męczyły mnie w nocy i nie pozwalały spać. Teraz nocne mdłości troszkę ustały, ale ok 3:30 /5:00 budzę się z ogromnym głodem. Do tego stopnia że jeśli natychmiast nie zjem to jest mi strasznie niedobrze. I tak od kilku dni siedzę sobie nad ranem lub w nocy z kubkiem kakao i kanapką...
Czy któraś z Was ma podobnie?

A ciekawe gdzie lux i martoosia sie dzis podziewa! W ogóle dziewczyn nie widac. Mam nadzieje, że wszystko ok u Was

Jestem jestem. U nas ok. Usg pokazało tydzien młodsza fasolke. Serduszko bije ale ciezko było złapać rytm bo z racji bycia tydzień w plecy niż z terminu z OM możemy dopiero miec początki akcji serduszka. Dlatego za tydzien kontrola i powinno być w porządku już. Za tydzien założymy kartę ciąży itp. Najpierw nam doktor kazał skupić się na rośnięciu ;)

Muszę Wam napisać, że ledwo nadążam Was podczytywac.
Gratuluję Mamusiom, które dołączyły.
I bardzo się cieszę jak czytam Wasze miłe wspomnienia z wizyt. Kolejna moja wizyta już w czwartek. Ostatnio mieliśmy 2cm, już się nie mogę doczekać aż znów zobaczę nasze Maleństwo.
Pewnie zastanawiacie się co robię o tej porze będąc na L4.
Od początku ciąży mdłości męczyły mnie w nocy i nie pozwalały spać. Teraz nocne mdłości troszkę ustały, ale ok 3:30 /5:00 budzę się z ogromnym głodem. Do tego stopnia że jeśli natychmiast nie zjem to jest mi strasznie niedobrze. I tak od kilku dni siedzę sobie nad ranem lub w nocy z kubkiem kakao i kanapką...
Czy któraś z Was ma podobnie?
Ja tak miałam jakiś tydz temu ale zaraz po przebudzeniu. Teraz już chyba przeszło ;)

Część dziewczyny. Ja po wizycie środowej z 1,5 godziny "obsuwy", bez USG. Na koniec lekarka prawie, że wypychała mnie za drzwi. Ani się o coś zapytać, ani nic dowiedzieć. Masakra. Plus taki, że wszystko książkowo i że dostalam skierowanie na USG w 8 tyg. I teraz pochwalę się naszą piękną fasolką [emoji7]
IMG_20190112_072610.jpeg

reklama
Część dziewczyny. Ja po wizycie środowej z 1,5 godziny "obsuwy", bez USG. Na koniec lekarka prawie, że wypychała mnie za drzwi. Ani się o coś zapytać, ani nic dowiedzieć. Masakra. Plus taki, że wszystko książkowo i że dostalam skierowanie na USG w 8 tyg. I teraz pochwalę się naszą piękną fasolką [emoji7]Zobacz załącznik 932691

Śliczna fasoleczka - w sumie to maleńki ludzik już [emoji177]

Do góry