paulina1994
Fanka BB :)
Ja coś czuję parcie na śledziki może takie w oleju albo po kaszubsku chyba sklep odwiedzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zrobiłam dzisiaj na obiad ale jakoś mi nie wchodzi. Chętnie oddamJa mam parcie na spaghetti non stop [emoji23]
Ja też studia męcze i zastanawiam się czy dociągne do czerwca.Gratuluje wizyt dziewczyny! Ja o ciąży powiedzialam jak był tylko pęcherzyk ale tylko szefowej. To moja starsza siostra więc zareagowała dobrze... Ale myślę, że ktokolwiek by to nie był raczej nie byłoby większego dramatu. Trzeba się skupić na sobie i nie patrzeć na ludzi. Nie zmienisz ich myślenia. Niestety Jak już poszłam na zwolnienie to dowiedziałam się kilku przykrych rzeczy. Głównie chodziło o mój młody wiek (22). Komentowali ze było to bezmyślne i ze pewnie facet mnie wrobił bo wybila mu 30. Trochę się przejęłam ale chyba już mi przeszlo. Odzywam się dopiero teraz bo sprzątałam i uczyłam się do egzaminów. Niestety nadal studiuje i zastanawiam się jak to pogodzę. Co prawda zaocznie ale jednak. A ja dzisiaj mam straszna ochotę na burgera drwala z maka.
Ja z pełną świadomością w wieku 23 lat zdecydowałam się na macierzyństwo nie studiowałam musiałam sobie szybko radzić sama przez to może kilka rzeczy bym zrobiła inaczej w życiu, ale trudno podobno człowiek uczy się na błędach, nigdy bym tych błędów nie popełniła po raz drugi, ale cóż nie jestem tą Panna z bogatego domu, straciłam moje maleństwo okropne uczucie, teraz jestem drugi raz w ciąży i uważam że nie ma nic piękniejszego niż ta świadomość, że nosisz pod sercem ten skarb, a teraz mam dom, mam męża brakuje mi tylko tego skarba biegającego po domu może chciałby człowiek jeszcze więcej bo tak jesteśmy stworzeni, ale każdego dnia dziękuje za to, że mam co mam i proszę o zdrowie bo to najważniejsze więc ciesz się, a to co mówią inni miej w głębokim poważaniu nigdy wszystkim nie dogodzimyGratuluje wizyt dziewczyny! Ja o ciąży powiedzialam jak był tylko pęcherzyk ale tylko szefowej. To moja starsza siostra więc zareagowała dobrze... Ale myślę, że ktokolwiek by to nie był raczej nie byłoby większego dramatu. Trzeba się skupić na sobie i nie patrzeć na ludzi. Nie zmienisz ich myślenia. Niestety Jak już poszłam na zwolnienie to dowiedziałam się kilku przykrych rzeczy. Głównie chodziło o mój młody wiek (22). Komentowali ze było to bezmyślne i ze pewnie facet mnie wrobił bo wybila mu 30. Trochę się przejęłam ale chyba już mi przeszlo. Odzywam się dopiero teraz bo sprzątałam i uczyłam się do egzaminów. Niestety nadal studiuje i zastanawiam się jak to pogodzę. Co prawda zaocznie ale jednak. A ja dzisiaj mam straszna ochotę na burgera drwala z maka.
Czemu ZUS może wstrzymać L4? Przecież możesz się poruszać itp. To dlaczego nie możesz studiować?Ja z racji charakteru mojej pracy, nie wroce po macierzynskim. Bede szukac czegos innego.
Tez jestem w trakcie konczenia studiow. Ale skoncze ten semestr i biore dziekanke na pol roku. A od pazdziernika wezme sobie indywidualny tok i obronie sie za rok w grurniu.
Dziekanka z racji tego, ze zus moze wstrzymac l4 i macierzynskie , jakby ktos mnie " zakapowal" .
Ja dzis mialam dobrą forme. Ale przyszedl wieczor i przywitalam sir z toaleta