reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Mamuśki sierpniowe która poleca szpital w Świdnicy są wogóle mamuśki z tych okolic? Jakie macie opinie o tym szpitalu chodzi mi najwczesniej co rodziły :)

O jej, wy juz o wozkach :) hah ja nie mam nic po 1 dziecku. Z przyjemnoscia zaczne kompletowac cala wyprawke. Juz sie w zasadzie nie moge doczekac. Co do wozka. Przy pierwszym dziecku mialam nowy i sprzedalam go po ok 9 mc w stanie idealnym. Bo wlasnie z reguly, kobiety sprzedaja wzoki pi ok roku i kupuja lekka i przyjemna spacerowke.
Wiec ja tym razem zapoluje na jakis uzywany stokki.

Siema dziewczyny! A mi tak chodzi po glowie z innej beczki. Moze to troche glupie. W pierwszej ciazy czulam sie o wiele gorzej niz teraz. I tak mi chodzi po glowie ze moze teraz bedzie inna plec dziecka??? Wiem, że to trochę takie gusła jak wrózenie z obrączki lub ksztaltu brzucha. Ale ktos ma moze jakies doswiadczenia w tym kierunku

@HoneyBee haha ja też ta ciążę jak narazie mam zupełnie inna od poprzedniej i też tak sobie myślę, że może chłopak. Nawet kalendarz chiński sprawdziłam i wychodzi ze chłopiec [emoji85] choć dla mnie to bez znaczenia, jak będzie druga dziewuszka to też będzie super [emoji6]

Marzycielko tak się cieszę! Gratuluję decyzji. Specjalnie się zalogowałam, bo przyznaję że czasu mam jak na lekarstwo i po tym jak się przywitałam właściwie tylko podczytuje, bo dziewczyny mają niezłe tempo. U mnie jest troje, listopad 2014,marzec 2016,listopad 2017. Niestety wszystkie cięcia ale ciąże za zgodą lekarza.

Przy okazji przepraszam Was wszystkie, że tylko tak z doskoku. Wierzę, że mnie zrozumiecie i nie macie za złe.

Siema dziewczyny! A mi tak chodzi po glowie z innej beczki. Moze to troche glupie. W pierwszej ciazy czulam sie o wiele gorzej niz teraz. I tak mi chodzi po glowie ze moze teraz bedzie inna plec dziecka??? Wiem, że to trochę takie gusła jak wrózenie z obrączki lub ksztaltu brzucha. Ale ktos ma moze jakies doswiadczenia w tym kierunku
W ciąży z synkiem ciągnęło mnie na takie że tak powiem mięsne jedzenie. Z córkami jadłam wszystko co słodkie i ciągle miałam chęć na słodycze. Mówią że jak na słodkie to dziewczynka więc może coś w tym jest ;) ja od początku ciąży czuje teraz że to chłopak właśnie po tym co jem :p ale muszę przyznać że ostatnio to słodkie też dobrze mi wchodzi i zglupialam :p Dla mnie priorytet to żeby utrzymać ta ciążę i żeby dziecko było zdrowe. Pewnie jak u każdej z nas :)

No pewnie, że priorytetm jest zdrowie nasze i dzieci. Wiadomo,że płeć nie ważna. Ale kurcze nie ma sensu się zamartwiać na zapas to takie ekscytujace miło jest się oderwać od przyziemności i stresów i się pozastanawiać z uśmiechem na twarzy jak to będzie.

Ja mam mdłości podobne w każdej ciąży więc bym nie zgadla płci. Pierwsze trzy ciąże od początku czułam dobrze, czwartą byłam pewna, że dziewczyna a okazało się że jednak chłopak. Byście widziały moje zdziwienie hehe więc teraz już nie zgaduje, byle do szczęśliwego zakończenia

reklama
Co do wózków to pierwszy u nas był navington caravel chyba, ujęło mnie wyjątkowe bujanie i później żaden inny już nie wygrał. Potem przesiedlismy się na Phil&teds dla dzieci rok po roku

Do góry