reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Mamuśki sierpniowe która poleca szpital w Świdnicy są wogóle mamuśki z tych okolic? Jakie macie opinie o tym szpitalu chodzi mi najwczesniej co rodziły :)

O jej, wy juz o wozkach :) hah ja nie mam nic po 1 dziecku. Z przyjemnoscia zaczne kompletowac cala wyprawke. Juz sie w zasadzie nie moge doczekac. Co do wozka. Przy pierwszym dziecku mialam nowy i sprzedalam go po ok 9 mc w stanie idealnym. Bo wlasnie z reguly, kobiety sprzedaja wzoki pi ok roku i kupuja lekka i przyjemna spacerowke.
Wiec ja tym razem zapoluje na jakis uzywany stokki.

Siema dziewczyny! A mi tak chodzi po glowie z innej beczki. Moze to troche glupie. W pierwszej ciazy czulam sie o wiele gorzej niz teraz. I tak mi chodzi po glowie ze moze teraz bedzie inna plec dziecka??? Wiem, że to trochę takie gusła jak wrózenie z obrączki lub ksztaltu brzucha. Ale ktos ma moze jakies doswiadczenia w tym kierunku

@HoneyBee haha ja też ta ciążę jak narazie mam zupełnie inna od poprzedniej i też tak sobie myślę, że może chłopak. Nawet kalendarz chiński sprawdziłam i wychodzi ze chłopiec [emoji85] choć dla mnie to bez znaczenia, jak będzie druga dziewuszka to też będzie super [emoji6]

Marzycielko tak się cieszę! Gratuluję decyzji. Specjalnie się zalogowałam, bo przyznaję że czasu mam jak na lekarstwo i po tym jak się przywitałam właściwie tylko podczytuje, bo dziewczyny mają niezłe tempo. U mnie jest troje, listopad 2014,marzec 2016,listopad 2017. Niestety wszystkie cięcia ale ciąże za zgodą lekarza.

Przy okazji przepraszam Was wszystkie, że tylko tak z doskoku. Wierzę, że mnie zrozumiecie i nie macie za złe.

Siema dziewczyny! A mi tak chodzi po glowie z innej beczki. Moze to troche glupie. W pierwszej ciazy czulam sie o wiele gorzej niz teraz. I tak mi chodzi po glowie ze moze teraz bedzie inna plec dziecka??? Wiem, że to trochę takie gusła jak wrózenie z obrączki lub ksztaltu brzucha. Ale ktos ma moze jakies doswiadczenia w tym kierunku
W ciąży z synkiem ciągnęło mnie na takie że tak powiem mięsne jedzenie. Z córkami jadłam wszystko co słodkie i ciągle miałam chęć na słodycze. Mówią że jak na słodkie to dziewczynka więc może coś w tym jest ;) ja od początku ciąży czuje teraz że to chłopak właśnie po tym co jem :p ale muszę przyznać że ostatnio to słodkie też dobrze mi wchodzi i zglupialam :p Dla mnie priorytet to żeby utrzymać ta ciążę i żeby dziecko było zdrowe. Pewnie jak u każdej z nas :)

No pewnie, że priorytetm jest zdrowie nasze i dzieci. Wiadomo,że płeć nie ważna. Ale kurcze nie ma sensu się zamartwiać na zapas to takie ekscytujace miło jest się oderwać od przyziemności i stresów i się pozastanawiać z uśmiechem na twarzy jak to będzie.

Ja mam mdłości podobne w każdej ciąży więc bym nie zgadla płci. Pierwsze trzy ciąże od początku czułam dobrze, czwartą byłam pewna, że dziewczyna a okazało się że jednak chłopak. Byście widziały moje zdziwienie hehe więc teraz już nie zgaduje, byle do szczęśliwego zakończenia

reklama
Co do wózków to pierwszy u nas był navington caravel chyba, ujęło mnie wyjątkowe bujanie i później żaden inny już nie wygrał. Potem przesiedlismy się na Phil&teds dla dzieci rok po roku

Do góry