paulina1994
Fanka BB :)
Mi osobiście nie zależy aż tak bardzo na wadze wózka bo nie będę go nigdzie wnosić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąży z synkiem ciągnęło mnie na takie że tak powiem mięsne jedzenie. Z córkami jadłam wszystko co słodkie i ciągle miałam chęć na słodycze. Mówią że jak na słodkie to dziewczynka więc może coś w tym jest ja od początku ciąży czuje teraz że to chłopak właśnie po tym co jem ale muszę przyznać że ostatnio to słodkie też dobrze mi wchodzi i zglupialam Dla mnie priorytet to żeby utrzymać ta ciążę i żeby dziecko było zdrowe. Pewnie jak u każdej z nasSiema dziewczyny! A mi tak chodzi po glowie z innej beczki. Moze to troche glupie. W pierwszej ciazy czulam sie o wiele gorzej niz teraz. I tak mi chodzi po glowie ze moze teraz bedzie inna plec dziecka??? Wiem, że to trochę takie gusła jak wrózenie z obrączki lub ksztaltu brzucha. Ale ktos ma moze jakies doswiadczenia w tym kierunku