zanka200389
Fanka BB :)
Dziewczyny życzę i ja z wątku sierpniowe mamy 2018 wszystkiego dobrego w tym wspaniałym momencie... Dbajcie o sobie i maluszki...Powodzenia i wspierajcie się nawzajem[emoji11][emoji11]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki za rewelacyjne wyniki !Witam się nieśmiało
Testy wychodzily niewyraźnie więc zrobiłam bete w czwartek. Bete nie za wysoka, ale jest. Trochę się martwię, bo plamilam w terminie miesiączki.
Dzisiaj powtarzam bete i odbieram wyniki progesteronu.
To moja 4 ciąża, ale po domu biega tylko 6 letni Synek
Mam nadzieję, ze uda mi się z Wami wytrwać do końca
No to tylko się cieszyć trzymam kciuki za wizytePowodzenia.
Ja mam dwuch synów,to moja trzecia ciąża,wyczekiwana
Lekarz umówiony na 15 grudnia ok 6tc. Tak na bezpiecznie aby było wszystko widać
Jestem spokojna i przeszczęśliwa
Będzie dobrze kochana. PowodzeniaDołączam się i ja [emoji7] jestem po poronieniu w kwietniu. Mam synka lat prawie 2 [emoji8] to moja 3 ciąża, oby tym razem wszystko było dobrze [emoji846]
Gratulacje!!Hej.
Niektóre mamy ( tak jak ja ) już wiedzą...niektóre się domyslają a jeszcze inne bardzo by chciały.
Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na sierpień 2019
Gratulacje!!Witam! Nieśmiało dołaczam się i ja. W piątek zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki. Do lekarza umowiłam sie na grudzień żeby na usg było już cos widać . Gratulacje dla wszystkich sierpniowych mam.
Powodzenie z jutrzejszym testem. Chwal się jak tylko zobaczysz kreseczki.Witajcie. Czekałam na ten wątek juz 2 tygodnie [emoji6] jutro termin miesiączki ale czuje że nie będzie jej. Strasznie bola mnie piersi. Mam wrażenie że są pełniejsze. Dzisiaj test pokazał cień cienia. Jutro po pracy kupie następny i będę dalej testować. Aaa i to będzie moja 3 ciaza. W domu mam już 2 wspaniałe córeczki [emoji7][emoji7]
Dam znać co wyszlo [emoji6] chcialabym synka ale co ma być to będzie. Najważniejsze by poród był ok i wszystko z dzidzia tez bo różne rzeczy juz mnie spotykały...Powodzenie z jutrzejszym testem. Chwal się jak tylko zobaczysz kreseczki.
Gratuluję dziewczynek. Liczysz tym razem na odmianę w postaci synka?