reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Biorę luteinę 100.
Cukier mam na czczo 101,4 ;/
Trzymam mocno za Ciebie kciuki!
Dziękuję! Oj trochę wysoki ten cukier! To pewnie dostaniesz glukometr... No ale może dieta pomoże! Trzymam kciuki!

Hej dziewczyny mnie boli w podbrzuszu i kręgosłup nie wiem czy to normalne bo w poprzednich ciążach tak nie miałam . Żadnych plamien nic nie ma tylko piersi bolą i czasami mi nie dobrze .

Takie bóle w podbrzuszu mogą być bo macica się rociąga, jeśli nie ma plamień to chyba nie ma się czym martwić. Mnie też bolą piersi, mdłości na razie nie miałam i niby to dobrze ale trochę zaczyna mnie jednak martwić...
Mnie pobolewa podbrzusze ale też tak wysoko pod żebrami jeśli długo siedzę. No a pracę mam siedzącą, plus dojazdy więc dziennie 9,5 h na siedząco...

reklama
@Genadia w każdej poprzedniej ciąży miałam wysoki. Co prawda z synem sama dieta wystarczyła, ale w drugiej i trzeciej gdyby nie poronienia to dostałaby insulinę przy następnej wizycie. Przypuszczam, ze teraz będzie podobnie :/
Tylko od poprzedniego razu się przeprowadzilismy i nie mogę sobie przypomnieć gdzie rzuciłam glukometr :/
Jak Twoja plamienia ? I samopoczucie?

@Genadia w każdej poprzedniej ciąży miałam wysoki. Co prawda z synem sama dieta wystarczyła, ale w drugiej i trzeciej gdyby nie poronienia to dostałaby insulinę przy następnej wizycie. Przypuszczam, ze teraz będzie podobnie :/
Tylko od poprzedniego razu się przeprowadzilismy i nie mogę sobie przypomnieć gdzie rzuciłam glukometr :/
Jak Twoja plamienia ? I samopoczucie?

Trzzymam kciuki za Twój cukier!
u mnie w miarę ok, plamienie było dziś raz rano. Od tej pory leżę i się nie powtarza. Nie wiem co będzie jak wstanę. Czuję się ok :) Jutro też zamierzam odpoczywać.
A tak odnośnie tej luteiny, u Ciebie też tak łatwo ona wypada? Ja mimo leżenia znajduję to na bieliznie. Mam nadzieję, że to co potrzebne się jednak wchłania.

Trzzymam kciuki za Twój cukier!
u mnie w miarę ok, plamienie było dziś raz rano. Od tej pory leżę i się nie powtarza. Nie wiem co będzie jak wstanę. Czuję się ok :) Jutro też zamierzam odpoczywać.
A tak odnośnie tej luteiny, u Ciebie też tak łatwo ona wypada? Ja mimo leżenia znajduję to na bieliznie. Mam nadzieję, że to co potrzebne się jednak wchłania.

Na pewno sie wchłania :) ja miałam takie plamienia w sobote wieczorem i poniedziałek rano, od tamtej pory sie nie powtórzyły, beta ladnie rośnie. Lekarz mi tłumaczył, ze to pozostałość po implantacji, ktora dopiero teraz ewakuuje sie z macicy. Trzymam kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze

Cześć Wszystkim :) nieśmiało też napiszę ;) w poniedziałek test ciążowy pokazał 2 kreski 2 dni po spodziewanej @ wcześniej nie robiłam bo lekarz stwierdził, że w tym cyklu najprawdopodobniej pęcherzyk pękł, ale się wchłonął :( we wtorek zrobiłam beta-HCG 526 powtórzyłam dziś po 48 h 1100 tak bardzo się boje bo rok temu poroniłam ciążę :( jutro wizyta u gina, od pozytywnego testu jestem na luteinie dopochwowej, duphaston, Acard i kwas foliowy 5 mg no i biorę Prenatal, ale to już od 3 msc ;) trzymam za Nas wszystkie kciuki :)

Cześć Wszystkim :) nieśmiało też napiszę ;) w poniedziałek test ciążowy pokazał 2 kreski 2 dni po spodziewanej @ wcześniej nie robiłam bo lekarz stwierdził, że w tym cyklu najprawdopodobniej pęcherzyk pękł, ale się wchłonął :( we wtorek zrobiłam beta-HCG 526 powtórzyłam dziś po 48 h 1100 tak bardzo się boje bo rok temu poroniłam ciążę :( jutro wizyta u gina, od pozytywnego testu jestem na luteinie dopochwowej, duphaston, Acard i kwas foliowy 5 mg no i biorę Prenatal, ale to już od 3 msc ;) trzymam za Nas wszystkie kciuki :)
Witaj [emoji8] ja poroniłam w kwietniu tego roku[emoji22] dziś zobaczyłam serduszko bijące [emoji7] spokojnie choć ciężko jest być spokojnym [emoji25]

reklama
Hej dziewczyny mnie boli w podbrzuszu i kręgosłup nie wiem czy to normalne bo w poprzednich ciążach tak nie miałam . Żadnych plamien nic nie ma tylko piersi bolą i czasami mi nie dobrze .
Mnie też pobolewa podbrzusze i kręgosłup bo cały dzień siedzę przed biurkiem. Piersi tez mnie bolą. Momentami bardzo mocno. W dwóch poprzednich ciazach non stop wymiotowalam- teraz mnie nawet nie mdli i zastanawiam się czy wszystko jest ok

Do góry