Suri373
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
Anagallis z tego co sobie policzyłam to najbardziej do Ciebie jestem zblizona w swojej ciążowatości
Kiedy robiłaś BetaHcg ze juz masz pewnośc?
Ja od lipca już tyle testów ciążowych zrobiłam negatywnych, że teraz sie boje, żeby znów nie płakac z żalu że znow sie nie udało.
Co do objawów to miałam nudności w zeszłym tygodniu (ale nie mam pewności czy związane z ciążą), wczoraj praktycznie cały dzień ból w podbrzuszu i uczucie ciągnięcia. I tyle. Żadnych nabrzmiałych cyców, wrażliwości na jedzenie czy wonie.
i chce zrbic test i boje sie że znów sie rozczaruje :/
Havana.Eris.... nie znamy sie ale bardzo bardzo bardzo bardzo mi przykro ;(
U mnie dziś 3t6d. Ciążowych objawów brak (nawet piersi nie bola), czasem tylko bóle brzucha jak na @ i słaba kondycja. Wczoraj pojawił sie niestety brudny śluz, na szczęście beta pięknie rośnie. Byłam dziś u lekarza, ale powiedział ze to normalne.
O ciąży powiedziałam tylko szefowej z prośbą o dyskrecje, ponieważ pojawiły się plamienia i muszę się oszczędzać. Rodzicom powiemy w czasie swiat, mam nadzieję ze juz wtedy bedzie serduszko.
Anagallis z tego co sobie policzyłam to najbardziej do Ciebie jestem zblizona w swojej ciążowatości
Kiedy robiłaś BetaHcg ze juz masz pewnośc?
Ja od lipca już tyle testów ciążowych zrobiłam negatywnych, że teraz sie boje, żeby znów nie płakac z żalu że znow sie nie udało.
Co do objawów to miałam nudności w zeszłym tygodniu (ale nie mam pewności czy związane z ciążą), wczoraj praktycznie cały dzień ból w podbrzuszu i uczucie ciągnięcia. I tyle. Żadnych nabrzmiałych cyców, wrażliwości na jedzenie czy wonie.
i chce zrbic test i boje sie że znów sie rozczaruje :/
Havana.Eris.... nie znamy sie ale bardzo bardzo bardzo bardzo mi przykro ;(