B
bibiU
Gość
Mój lekarz zaleca magnez Asmag 3 razy dziennie 2 tabletkiIle bierzesz magnezu? Też raz po raz biorę bo mnie skurcz w nogach bierze i boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz zaleca magnez Asmag 3 razy dziennie 2 tabletkiIle bierzesz magnezu? Też raz po raz biorę bo mnie skurcz w nogach bierze i boli
Gratulacje! W jakim wieku sa chłopcy?Witam jestem mamą 5 cudownych chłopców w tamtym miesiącu poronilam dzieciątko, wczoraj robiłam betę i jestem w ciąży pozdrawiam wszystkie cieplutko
Tak pokazał mi lekarz gdzie bije serduszko, a że ciąża młodziutka to mi nie puszczał do słuchania [emoji106] następnym razem będę słuchać. Byłam prywatnie u niego i sprzęt naprawdę wypasiony pewnie przez to widziałam [emoji7] nic się nie przejmuj napewno niedługo będziesz słuchać Ty [emoji8]Jej. Ja mam dzisiaj 5+4 i widziałam ciałko żółte A Ty już serduszko? Super!
Gratulacje [emoji7] powtarzasz betę jutro?Witam jestem mamą 5 cudownych chłopców w tamtym miesiącu poronilam dzieciątko, wczoraj robiłam betę i jestem w ciąży pozdrawiam wszystkie cieplutko