reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja nie biorę nic prócz kwasu foliowego dopiero na wizycie dowiedzieć się co wypadałoby jeszcze wziąć :)

Dzis kuje mnie jajnik cały dzień oczywiście jak się naczytalam internetu to się przestraszylam jeju ja chcę już środę!

Ja w pierwszej ciązy brałam Folik i Matruelle, a jak mi sie skurcze jakies zaczeły pojawiać to zaczełam brać mageB6. Po za tym ciąża bezproblemowa. Urodziłam przez CC z powodu braku postępu porodu w 41+ tygodniu ciązy.
Boli mnie podwozie, nastawiam sie na @. Choć póki co powstrzymuje się od palenia, kawke sobie dzis słaba zrobiłam.
Juz sie troche uspokoiłam. Tak mi sie wydaje przynajmniej.

Tłumów nie ma tutaj, widze ;)

Jej. Ja mam dzisiaj 5+4 i widziałam ciałko żółte A Ty już serduszko? Super! :)
Tak pokazał mi lekarz gdzie bije serduszko, a że ciąża młodziutka to mi nie puszczał do słuchania [emoji106] następnym razem będę słuchać. Byłam prywatnie u niego i sprzęt naprawdę wypasiony pewnie przez to widziałam [emoji7] nic się nie przejmuj napewno niedługo będziesz słuchać Ty [emoji8]

Cześć dziewczyny:) nieśmiało do Qas dołączam, dwa dni temu zrobilam test wyszedl pozytywny. Z objawow nie mam nic procz delikatnego bolu piersi.
Ogólnie jestem.teraz chora, jakies wstretne przeziebienie, ktore trwa od tygodnia. Jyz sobie z nim nie radze :(

Hej laski wczoraj byłam u lekarza . Ogólnie na USG widać tylko mały pęcherzyk ale ginekolog mówi że to bardzo wcześnie i dlatego bo w sumie to jest dopiero trzy dni po spodziewanej@ . Lekarz przepisał mi luteinę ,dupahston i acard mam to brać i dopiero za cztery tygodnie u niego pojawić . Przepisał mi te leki ze względu na to że wcześniej poroniłam mam nadzieję że teraz będzie dobrze.

reklama
Do góry