reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Ja nie biorę nic prócz kwasu foliowego dopiero na wizycie dowiedzieć się co wypadałoby jeszcze wziąć :)

Dzis kuje mnie jajnik cały dzień oczywiście jak się naczytalam internetu to się przestraszylam jeju ja chcę już środę!

Ja w pierwszej ciązy brałam Folik i Matruelle, a jak mi sie skurcze jakies zaczeły pojawiać to zaczełam brać mageB6. Po za tym ciąża bezproblemowa. Urodziłam przez CC z powodu braku postępu porodu w 41+ tygodniu ciązy.
Boli mnie podwozie, nastawiam sie na @. Choć póki co powstrzymuje się od palenia, kawke sobie dzis słaba zrobiłam.
Juz sie troche uspokoiłam. Tak mi sie wydaje przynajmniej.

Tłumów nie ma tutaj, widze ;)

Jej. Ja mam dzisiaj 5+4 i widziałam ciałko żółte A Ty już serduszko? Super! :)
Tak pokazał mi lekarz gdzie bije serduszko, a że ciąża młodziutka to mi nie puszczał do słuchania [emoji106] następnym razem będę słuchać. Byłam prywatnie u niego i sprzęt naprawdę wypasiony pewnie przez to widziałam [emoji7] nic się nie przejmuj napewno niedługo będziesz słuchać Ty [emoji8]

Cześć dziewczyny:) nieśmiało do Qas dołączam, dwa dni temu zrobilam test wyszedl pozytywny. Z objawow nie mam nic procz delikatnego bolu piersi.
Ogólnie jestem.teraz chora, jakies wstretne przeziebienie, ktore trwa od tygodnia. Jyz sobie z nim nie radze :(

Hej laski wczoraj byłam u lekarza . Ogólnie na USG widać tylko mały pęcherzyk ale ginekolog mówi że to bardzo wcześnie i dlatego bo w sumie to jest dopiero trzy dni po spodziewanej@ . Lekarz przepisał mi luteinę ,dupahston i acard mam to brać i dopiero za cztery tygodnie u niego pojawić . Przepisał mi te leki ze względu na to że wcześniej poroniłam mam nadzieję że teraz będzie dobrze.

reklama
Do góry