Super wieści !!! 2mm wielkiego szczęścia [emoji7][emoji7]Dziewczynki [emoji7] byłam na wizycie [emoji16] serduszko bije [emoji8] nie słuchałam bo jeszcze zawczesnie [emoji7] dzidzia ma 2 mm około [emoji38]
reklama
Witamy w sierpniowych mamusiach i gratuluję!!!Cześć Wszystkim nieśmiało też napiszę w poniedziałek test ciążowy pokazał 2 kreski 2 dni po spodziewanej @ wcześniej nie robiłam bo lekarz stwierdził, że w tym cyklu najprawdopodobniej pęcherzyk pękł, ale się wchłonął we wtorek zrobiłam beta-HCG 526 powtórzyłam dziś po 48 h 1100 tak bardzo się boje bo rok temu poroniłam ciążę jutro wizyta u gina, od pozytywnego testu jestem na luteinie dopochwowej, duphaston, Acard i kwas foliowy 5 mg no i biorę Prenatal, ale to już od 3 msc trzymam za Nas wszystkie kciuki
paulina1994
Fanka BB :)
Ja mam setki myśli czy beta nie za niska jak patrzę na twoją to już w ogóle liczę się z tym, że owu miałam jakoś 17-18 dc mogło też dojść późno do zagnieżdżenia, liczę, że tym razem będzie w porządku, ale gdzieś z tyłu głowy jest ta myśl, a co jak się powtórzy...w poprzedniej ciąży nie wiedziałam co to beta i człowiek jakiś spokojniejszy był...Witaj [emoji8] ja poroniłam w kwietniu tego roku[emoji22] dziś zobaczyłam serduszko bijące [emoji7] spokojnie choć ciężko jest być spokojnym [emoji25]
Genadia
Oby się już nie powtarzały!Na pewno sie wchłania ja miałam takie plamienia w sobote wieczorem i poniedziałek rano, od tamtej pory sie nie powtórzyły, beta ladnie rośnie. Lekarz mi tłumaczył, ze to pozostałość po implantacji, ktora dopiero teraz ewakuuje sie z macicy. Trzymam kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze
Super! Gratuluję!Dziewczynki [emoji7] byłam na wizycie [emoji16] serduszko bije [emoji8] nie słuchałam bo jeszcze zawczesnie [emoji7] dzidzia ma 2 mm około [emoji38]
B
bibiU
Gość
To moja 3 ciąża i tylko w tej betę robiłam, nie da się nie myśleć po poronieniu, bo myślę tak samo cały czas. Beta u każdego rośnie inaczej. Kiedy wizyta?Ja mam setki myśli czy beta nie za niska jak patrzę na twoją to już w ogóle liczę się z tym, że owu miałam jakoś 17-18 dc mogło też dojść późno do zagnieżdżenia, liczę, że tym razem będzie w porządku, ale gdzieś z tyłu głowy jest ta myśl, a co jak się powtórzy...w poprzedniej ciąży nie wiedziałam co to beta i człowiek jakiś spokojniejszy był...
paulina1994
JutroTo moja 3 ciąża i tylko w tej betę robiłam, nie da się nie myśleć po poronieniu, bo myślę tak samo cały czas. Beta u każdego rośnie inaczej. Kiedy wizyta?
B
bibiU
Gość
To super, będziesz odrobinę spokojniejsza[emoji8] ja też acard biorę, duphaston, symvital i magnez asmag. I letrox bo niedoczynność tarczycy mam ale w ciąży przed ciąża nie miałam, znaczy miałam w tej ciąży co poroniłam i teraz mam w tejJutro
paulina1994
Ja biorę magnez Maglek, ale nie wiem czy mogę jutro zapytam lekarzaTo super, będziesz odrobinę spokojniejsza[emoji8] ja też acard biorę, duphaston, symvital i magnez asmag. I letrox bo niedoczynność tarczycy mam ale w ciąży przed ciąża nie miałam, znaczy miałam w tej ciąży co poroniłam i teraz mam w tej
Alexa1905
Dziś dokładnie jest 5+5 [emoji8] cykle 28 dni, wczorajsza beta 13601 [emoji7]
Jej. Ja mam dzisiaj 5+4 i widziałam ciałko żółte A Ty już serduszko? Super!
reklama
Ile bierzesz magnezu? Też raz po raz biorę bo mnie skurcz w nogach bierze i boliTo super, będziesz odrobinę spokojniejsza[emoji8] ja też acard biorę, duphaston, symvital i magnez asmag. I letrox bo niedoczynność tarczycy mam ale w ciąży przed ciąża nie miałam, znaczy miałam w tej ciąży co poroniłam i teraz mam w tej