reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

anagallis to Ty też po zastrzyku, tak jak ja ;)

To prawdanna betę nie trzeba na czczo ja byłam po 16 po pracy i wynik miałam po 19, płaciłam 25zl:)

Limonkaaa ja miałam tylko zastrzyki do stymulacji - od 3 do 11 dc byłam stymulowana Gonalem F, nie miałam zastrzyku na pęknięcie (bo cykl stracony;)) - pękł sobie ładnie sam:)

u nas beta 30 zł. Jak chciałam w ciagu 3h wynik to ponad 40 zl:szok:

reklama
Hej Dziewczyny! Widziałam dzisiaj swój bąbelek - pięknie urósł :) Jest ciałko żółte, więc jest na ten moment super!
Mam za wysokie TSH i cukier, więc jutro wizyta u endo, a w przyszłym tygodniu u diabetologa.
Cieszę się, że mój gin chce działać od razu :)
A co u Was słychać? Jak się czujecie?
Mnie codziennie męczą mdłości i zmęczenie.

Mówiąc szczerze to ja nie opuściłam, bo stwierdziłam ze skoro w 10 dc jest 17 mm pecherzyk to wcale ten cykl stracony byc nie musi, a skoro zainwestowalam w ten cykl ponad 1000 zl na leki i wizyty to sama jeszcze po wizycie podalam sobie ostatni zastrzyk. Jak widać intuicja mnie nie zmylila:)

Na betę na czczo nie trzeba byc. Trzyma kciuki:)

anagallis to Ty też po zastrzyku, tak jak ja ;)

To prawdanna betę nie trzeba na czczo ja byłam po 16 po pracy i wynik miałam po 19, płaciłam 25zl:)

n astr luxmedu napisane ze na czczo.
Ale skoro tak piszecie to moze jutro sie przejade

Hej Dziewczyny! Widziałam dzisiaj swój bąbelek - pięknie urósł :) Jest ciałko żółte, więc jest na ten moment super!
Mam za wysokie TSH i cukier, więc jutro wizyta u endo, a w przyszłym tygodniu u diabetologa.
Cieszę się, że mój gin chce działać od razu :)
A co u Was słychać? Jak się czujecie?
Mnie codziennie męczą mdłości i zmęczenie.

Super :)
U mnie też już jest ciałko żółte widoczne. No ale niestety imałam plamienie wczoraj i dziś i biorę progesteron. TSH też miałam wysoko przed ciążą ale teraz jest w miarę ok, muszę to kontrolować Ile u Ciebie wynosi?

Super :)
U mnie też już jest ciałko żółte widoczne. No ale niestety imałam plamienie wczoraj i dziś i biorę progesteron. TSH też miałam wysoko przed ciążą ale teraz jest w miarę ok, muszę to kontrolować Ile u Ciebie wynosi?

Mam nadzieję, że plamienie ustatnie i że to nic "złego". Progesteron też biorę i clexane ;/
TSH szaleje, bo teraz 4,2 a 2 tygodnie temu 2,7 ;/

Mam nadzieję, że plamienie ustatnie i że to nic "złego". Progesteron też biorę i clexane ;/
TSH szaleje, bo teraz 4,2 a 2 tygodnie temu 2,7 ;/
Dzięki, mam nadzieję, że plamienie minie. Dziś było raz, na razie spokój ale dziś prawie cały dzień lezę. Oby się nie zaczęło jak wstanę... Masz luteinę czy duphaston? U mnie TSH tydzień temu bylo 2,1 więc chyba nie jest najgorzej? Tuż przed ciążą miałam ponad 5.
A jaki masz cukier?

Dzięki, mam nadzieję, że plamienie minie. Dziś było raz, na razie spokój ale dziś prawie cały dzień lezę. Oby się nie zaczęło jak wstanę... Masz luteinę czy duphaston? U mnie TSH tydzień temu bylo 2,1 więc chyba nie jest najgorzej? Tuż przed ciążą miałam ponad 5.
A jaki masz cukier?

Biorę luteinę 100.
Cukier mam na czczo 101,4 ;/
Trzymam mocno za Ciebie kciuki!

reklama
Hej dziewczyny mnie boli w podbrzuszu i kręgosłup nie wiem czy to normalne bo w poprzednich ciążach tak nie miałam . Żadnych plamien nic nie ma tylko piersi bolą i czasami mi nie dobrze .

Do góry