reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Zawsze możesz wziąć od rodzinnej l-4 na cos im dostaniesz od ginekologa
Dziękuję właśnie wiem bo w poprzedniej ciazy (poronienie) byłam już w 4 tyg jak poszłam do lekarza i najgorzej się boję bo w przyszłym tyg mam urlop tydzień a później wracam do pracy i tu jest pies pogrzebany bo się boję mam pracę ciężka i boję się że może się to źle skończyć tak tak nie można tak myśleć ale się potwornie tego boję taki uraz z poprzedniego a 7 miesięcy czekałam na te dwie piękne kreseczki

Mamamonia88
GRATULUJĘ :) Ze zdjęć wygląda mi to na ciążę dwukosmówkową, czy się mylę? Gdy ja sobie przypomnę moje początki ciąży bliźniaczej... miałam ochotę spać na każdym dywaniku, który widziałam, a weekend majowy przed zrobieniem testu cały przespałam. Później rewolucja żołądkowa, a następnie mega mdłości. Śmieje się teraz do mojego M., że w tej ciąży sobie trochę odbieram radości z ciążowania :) Choć w dniu porodu, pielęgniarki na oddziale się ze mnie śmiały bo sobie radośnie latałam po korytarzu z moim ogromnym brzuchem i mówiły, że inne dziewczyny w pojedynczej ciąży nie miały tyle sił co ja :) Także powodzenia, wszystko przed Wami :)

Oj dziewczyny jak mi się zawsze marzyły blizniaki!!! Do tego stopnia o tym gadalismy, ze jak poszlam na usg to wszyscy pytali jedno czy dwa.... Ale u nas chyba nie ma szans. Jakos nie ma blizniat w rodzinie. Ale mamom blizniakow serdecznie gratuluje

A w zasadzie to mi sie przypomniało pamietacie moze w tv w wiadomosciach byli tacy rodzice 3 pary blizniakow co piec lat i w kazdej parze dziewczynka i chlopczyk. I redaktor sie pyta ojca czy skonczyl, a on niech Pan zapyta za 5 lat. Hahaha. Naprawde dobre to bylo

Witam wszystkie Panie w ten zimowy dzień! Ja dzisiaj miałam ciężka noc, obudziłam się po 3 taaaaka glodna!!!! A rano szlam na krew ( te wszystkie pierwsze badania toxo hiv morfologia itd) próbowałam zasnąć żeby nie jeść i nie sikac... ale nie dalam rady! Po czwartej mąż robil mi kanapkę! Chyba czeka mnie "gruba" przyszłość!

reklama
Do góry