reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Nadal nie rozumiem, ale okej, bo jeśli miałaś 6 dni krwawienia od 28 grudnia, to skończyło się 2 stycznia, dzisiaj mamy 4, chyba że nie była to miesiączka tylko plamienia w trakcie ciąży.
Tak czy inaczej przejdź się na betę może, a do lekarza 2tyg po pozytywnym teście.

Edit: już widzę że 8. No to dwa, dwa i pół po pozytywnym teście leć do lekarza :)
Hehe noo ale namieszalam haha pójdę co ma być to będzie :)

Tak kminilam o co chodzi z tą miesiączkaz końca grudnia jak wiadomo że już ciąża i myślę az tu w końcu 8 grudnia dobre hehe

Cześć dziewczyny! U nas dziś nie wesoło. Ciężka noc za nami. Mąż przyniósł chorobę i zaraził mała. Już czuje jak mnie rozklada tez. A mala taka ciapulka ze az serce pęka... powodzenia na wizytach laski

Cześć dziewczyny! U nas dziś nie wesoło. Ciężka noc za nami. Mąż przyniósł chorobę i zaraził mała. Już czuje jak mnie rozklada tez. A mala taka ciapulka ze az serce pęka... powodzenia na wizytach laski

Współczuje :/ niech już będzie wiosna a nie te mrozy i smarki :( oby tylko lato nam sprzyjało i było chłodniejsze.

reklama
Do góry