reklama
Po czym czujesz ze będzie chłopak?? Ja totalnie nie mam pojęcia kto we mnie rosnie. Chciałabym synka ale coś czuje że to 3 dziewczynka [emoji23][emoji23]I mnie termin wg OM 7.08, wg usg 3.08.... I tak coś czuję w podświadomości, że to będzie chłopak, chociaż na dzień dobry w głowie siedziała mi dziewczyna
martoosia04
Fanka BB :)
Ja mam nadzieje, ze tak jak w poprzednich mnie ominą.
Hej! Z ciekawości chciałam zapytać czemu sądzisz, że możesz rodzić przez cc???Mi wg OM wychodzi 25.08 ale pewnie będzie wcześniej bo cesarka będzie [emoji6] Pierwsza córka wg OM miała być 11.08 i dokładnie tego dnia przyszła na świat [emoji16] Ostatnie 2 tygodnie byłam tak spuchnieta, że nawet japonek ubrać nie mogłam [emoji39] Wszędzie chodziłam boso! A rodzilam w najbardziej upalny dzień, kiedy to było 38 stopni w cieniu [emoji39] Oczywiście klimy w szpitalu nie było [emoji39]
To u mnie tp wg om 7.08 I poki co wg usg wyszlo tak samo. Zobaczymy jak na wizycie 3.01 wyjdzie. A co do tego kogo nosze [emoji848][emoji848][emoji848] nie mam pojęcia [emoji23][emoji23] nie mam żadnych przeczuc. Czekam co pokaze usg i czy faktycznie to się sprawdzi podczas poroduLista Sierpniówek + nasze terminy porodu.
Link do: Lista Sierpniówek + nasze terminy porodu.
Zapraszam! Stwórzmy swoją tabelkę [emoji173]️
Haha! Kolezanka tez miala podobna sytuacje. Sprobowali trzecia ciaze na chlopaka i dostali dwie dziewczynki wiec co by nie bylo bedzie super!!!Po czym czujesz ze będzie chłopak?? Ja totalnie nie mam pojęcia kto we mnie rosnie. Chciałabym synka ale coś czuje że to 3 dziewczynka [emoji23][emoji23]
Ja też na 99% będę miała cc. Dwie córki tak urodziłam i po tym co przeszłam przy pierwszym porodzie to nie wyobrażam sobie rodzic naturalnie. Dr o tym dobrze wie wiec to jest jedyna opcja porodu dla mnieHej! Z ciekawości chciałam zapytać czemu sądzisz, że możesz rodzić przez cc???
Dziobo
Fanka BB :)
Pierwszy poród był bardzo ciężki, doszło do zagrożenia życia dziecka i zabrano mnie na blok operacyjny. Gin powiedziała, że przy następnej ciąży mam prawo zażyczyć sobie cesarke. Nie chcę powtórki z rozrywki i nie podejmę się drugi raz rodzić naturalnie.Hej! Z ciekawości chciałam zapytać czemu sądzisz, że możesz rodzić przez cc???
O matko. Blizniaki dla mnie to hardcore [emoji23][emoji23] ale co by nie bylo to pokocham najmocniej na świecie!! I najważniejsze by dziecko/ dzieci były zdroweHaha! Kolezanka tez miala podobna sytuacje. Sprobowali trzecia ciaze na chlopaka i dostali dwie dziewczynki wiec co by nie bylo bedzie super!!!
reklama