martoosia04
Fanka BB :)
Ja o dziwo nie jestem senna w tej ciazy, w ogole ta ciaza jest inna niz poprzednie moje ciaze
Zazdroszczę ci. Ja bym mogła spać wszędzie o każdej porze [emoji23]
Za to apetyt mam mniejszy moim zdaniem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o dziwo nie jestem senna w tej ciazy, w ogole ta ciaza jest inna niz poprzednie moje ciaze
Nie żartujPośpieszyłam się z dołączeniem do was... No nic w takim razie uciekam, życzę Wam spokojnych ciąż. <3
Mój gin poleca ten suplement, skład też całkiem ok tylko wiem, że jest MamaDha i MamaDHA Premium ta druga wersja lepszą chyba z tego co kojarzęDziewczyny, co sądzicie o suplemencie Mama DHA? Dziś zakupiłam, ma kwas foliowy, jod, wapń, Wit. D, kwas dha i coś tam może jeszcze, ale wydaje mi się dość spoko. Któraś ma bądź używała?
Dziewczyny, co sądzicie o suplemencie Mama DHA? Dziś zakupiłam, ma kwas foliowy, jod, wapń, Wit. D, kwas dha i coś tam może jeszcze, ale wydaje mi się dość spoko. Któraś ma bądź używała?
Ja póki co nie biorę witamin bo mi potęgują mdłościDziewczyny, co sądzicie o suplemencie Mama DHA? Dziś zakupiłam, ma kwas foliowy, jod, wapń, Wit. D, kwas dha i coś tam może jeszcze, ale wydaje mi się dość spoko. Któraś ma bądź używała?
Zazdroszczę ci. Ja bym mogła spać wszędzie o każdej porze [emoji23]
Za to apetyt mam mniejszy moim zdaniem.
Ha! Moja córa też ze stycznia 2017! Ja szczerze mówiąc też mam poronienie za sobą, ale to bardzo stara historia. Dziś jak o tym myślę to jakby się zdarzyło komuś innemu lub w innym życiu.... Wydaje mi się, że świat, w którym żyjemy i narzędzia jakie mamy do dyspozycji sprawia, że jesteśmy o wiele bardziej świadome tego co się z nami dzieje i naszych strat. Które ileś lat temu przeszłyby niezauważone... Tak mnie jakoś górnolotnie wzięlo.... W każdym bądz razie morał z tego taki, że wszystko będzie dobrze. Zaliczymy górki i dolniki, ale na koniec dnia wszystko będzie ok Dziewuszki
Ja dziś w pracy myślałam, że zasnę na fotelu, okropnie się czułam jeszcze jakby jakieś przeziębienie mnie rozkładało czy coś wypieki na twarzy i zimno mnie trzęsło, teraz trochę lepiej, ale i tak nie czuję się najlepiejW Święta byłam senna a teraz mam przypływ energii
Ja dziś w pracy myślałam, że zasnę na fotelu, okropnie się czułam jeszcze jakby jakieś przeziębienie mnie rozkładało czy coś wypieki na twarzy i zimno mnie trzęsło, teraz trochę lepiej, ale i tak nie czuję się najlepiej