reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
Mój M. dziś na popołudniówkę poszedł. Ale jutro ma wolne. Ja jeszcze muszę wyjsć na spacer z psem i zaś o 20:30 młodych do łóżka biore. Jutro mam o 4:00 pobudkę bo na 6:00 do pracy idę. [emoji30]

Ja teraz leżę w wannie. Tomek jechał na nocke a Nataniel szkuduje. A temp masz ?
Wiesz co czuje się jakbym miała, ale nie mam bo temperatura 36,7 :) może jakiś chwilowy stan załamania :p albo depresja poświąteczna :p chociaż zastanawiam się czy tarczyca znów nie szaleje w sobotę jadę na badania to zobaczę bo ostatnie 4 tyg temu były dużo poniżej normy i endokrynolog kazała powtórzyć za 4 tyg, leków nie biorę bo wpadłam w nadczynność polekowa więc takie częste kontrolowanie pozostaje

Czesc. Ja dzis tez mam wyjatkowy przyplyw energii. I wyjatkowo dobrze sie czuje. Zwymiotowalam dzis tylko 2 razy . Sukces. I tez zauwazylam ,ze jak jem czesciej a mniej to nie mam tak okropnych mdlosci. Dzis jadlam tak srednio co ok 3 h. I naprawde jest dobrze:) ja mam wizyte w sobote:)

Wiesz co czuje się jakbym miała, ale nie mam bo temperatura 36,7 :) może jakiś chwilowy stan załamania [emoji14] albo depresja poświąteczna [emoji14] chociaż zastanawiam się czy tarczyca znów nie szaleje w sobotę jadę na badania to zobaczę bo ostatnie 4 tyg temu były dużo poniżej normy i endokrynolog kazała powtórzyć za 4 tyg, leków nie biorę bo wpadłam w nadczynność polekowa więc takie częste kontrolowanie pozostaje
No ciekawe. Może jakieś przemęczenie albo coś. Ja jutro jadę sprawdzić tsh z tym, że ja nie choruje na to tylko mi tsh rośnie właśnie w ciąży

Ja coś umieram.... czuje się okropnie od 3 godzin. Nie wiem czy zaraz nie [emoji2961][emoji2961] dobrze że święta czułam się ok a dzisiaj to masakra. Jeszcze zjadłam kostkę czekolady bo mój mi ja wtykal i tym bardziej mi po niej gorzej

reklama
Do góry