Kattrina
Fanka BB :)
Ja mam 2 stycznia [emoji16]Czyli już we trzy mamy wizytę 3 stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 2 stycznia [emoji16]Czyli już we trzy mamy wizytę 3 stycznia
Nie masz innego laboratorium w mieście ? Zresztą też bym od razu pojechała na IP jeśli żaden lekarz cię nie przyjmie chociaż prawda taka, że i tak na USG nic nie będzie widaćDziewczyny, pomocy dziś lub jutro powinnam dostać okres, testy wczoraj pozytywne, no ale zaczęłam plamic na brązowo... Chciałam iść na betę, nieczynne do 24 grudnia.... Do lekarza też nie ma szans w najbliższych dniach. Co robić? Dodam, że nic mnie szczególnie nie boli. To 28 dc, testy pozytywne od 26dc.
A może plamienie inplantacyjne?Dziewczyny, pomocy dziś lub jutro powinnam dostać okres, testy wczoraj pozytywne, no ale zaczęłam plamic na brązowo... Chciałam iść na betę, nieczynne do 24 grudnia.... Do lekarza też nie ma szans w najbliższych dniach. Co robić? Dodam, że nic mnie szczególnie nie boli. To 28 dc, testy pozytywne od 26dc.
No właśnie sama nie wiem, możliwe by plamienie implantacyjne było po pozytywnych testach? Też mi to przyszło na myśl..A może plamienie inplantacyjne?
Kurcze nie wiem, wiem, że może trwać nawet 3 dni, natomiast testy ciążowy wyjdzie negatywny, jeśli jeszcze nie doszło do implementacji... Ale samo zagnieżdżanie nie twa kilku min, także może gdzieś tam trafił zarodek w naczynkoNo właśnie sama nie wiem, możliwe by plamienie implantacyjne było po pozytywnych testach? Też mi to przyszło na myśl..
Czasami jest tak, ze w czasie kiedy miala wystapic miesiaczka wystepuje krwawienie badz plamienie, a teraz co leci? Krew czy zabarwiony sluz na brazowo?No właśnie sama nie wiem, możliwe by plamienie implantacyjne było po pozytywnych testach? Też mi to przyszło na myśl..
Bardziej śluz taki jasno brazowy. Chyba już mniej tego jest. Aha i z ciekawości jeszcze jeden test, druga kreska bardziej widoczna niż poprzednioCzasami jest tak, ze w czasie kiedy miala wystapic miesiaczka wystepuje krwawienie badz plamienie, a teraz co leci? Krew czy zabarwiony sluz na brazowo?