reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

Summer żaden powód do nie pokoju. Zupełnie normalny rozwój prezentuje Bruno. Z braku zębów się ciesz im później tym dłużej zdrowe. Nawet ok 12 mies mogą wyrosnąć i jest ok

Irisson raczej bum u Was bum jest zawsze tydzień po nas :tak:

reklama
jjustyna, gratuluję postępów w takim razie :tak:. A po przeczytaniu Twojego posta pomyślałam sobie, że ten mega marud który wykończył mnie dzisiaj psychicznie to może nie tylko marud przez wyrzynające się siekacze, ale może nas też czeka w końcu raczkowanie :confused:. Oby...
Póki co mój Tymek nadal foczkuje. Czasem robi to na dzikusa...:
WP_20130222_180146Z - YouTube - tak do 40 sekundy, potem nuda :-p
...a czasem bardziej dostojnie: Tymek. 4 marzec 2013. - YouTube - kilka sekund od 3:50 :-D.
A przy okazji pochwalę się, jak Tymek pięknie bawi się w kulanie :-):
[video=youtube;kdxikeybf6g]http://www.youtube.com/watch?v=kdxikeybf6g[/video] - trwa to jakieś cztery minuty z przerwami od ok. 1:00 minuty filmiku.

Ostatnia edycja:
dzag jaki on jest fantastyczny z tmyi skokami!!! Foczkoanie to nazywasz, super!! Moj tak nie robil nigdy, ale swietnie to wyglada :)

Dzag, potwierdzam, twój Tymuś to taki słodziak! Super te skoki robi, aż męża zawołałam żeby sobie popatrzył jaki zdolniacha. Nam to bardziej przypominało taką pełzającą glizdę, jak z jakiejś kreskówki:-D.
Mój tak nie podniesie swojego ciężkiego sadełka, raczej pod wszystko próbuje się podczepić i przyciągnąć - coś do siebie lub siebie do tego czegoś. I strasznie potrafi już pokazywać jak się złości, jeśli efekt jest niezadowalający:dry:

Gosha, teraz zobaczyłam też twojego Tymka - no szok po prostu !!! :szok: Nie wyobrażam sobie w ogóle że mój kiedykolwiek dźwignie do góry ten swój ciężki zadek.

Ostatnia edycja:
kakakarolina pisze:
Gosha przodownik stada za miesiąc będzie chodził super
A Gosha za nim :-D. No ale faktycznie, pionier. Niesamowite.
Kakakarolina, mnie to przypomina gostków z you can dace :-D. Nie wiem jak się to nazywa, ale tak robią, jak glizdy na podłodze falują :-D.

Dzag mój Tymek robi identycznie ale najczęściej w wersji na dzikusa :-D bo on w ogóle taki dzikus jest ;-) ale Twój Tymek to już wyższy level bo pięknie odrywa rękę od podłogi jak jest w pozycji do raczkowania i łapie piłeczkę. Mój to jak jest w tej pozycji to tylko się kiwa przód-tył. No i robi żabie skoki.

Gosha Twój Tymek jest niesamowity. Gdybym Cię nie "znała" to bym nie powiedziała że Ty sierpniówka i że Twój Tymek podobny wiekowo do naszych!! Dla mnie to abstrakcja te jego wyczyny. Ja się dopiero przyzwyczajam do tego że mój Tymek siedzi i już jakoś inaczej wygląda. A stawanie i chodzenie to jeszcze kosmos.

reklama
Ha! Rewelacyjne postępy te nasze Bąbelki robią:-D

dzag Tymek obłędny i cała Ty:laugh2: Świetnie "foczkuje". Mania nigdy tak nie zrobiła:szok:

gosha nasz przodownik jest niesamowity:szok: Manita zasuwa błyskawicznie już, ale o stawaniu nie ma mowy (albo tak mi się naiwnie wydaje ;-))

marcia mnie zawsze zaskakuje jak wielotorowo postępuje rozwój dzieciaków. Niektóre siedzą i nie myślą o raczkowaniu, inne raczkują i ani myślą samodzielnie usiedzieć (Mania), jeszcze inne robią wszystko miesiąc przed innymi (Tymek). Jedne mają już po kilka zębów, inne wcale. Kosmos:-D

Do góry