reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

Summer żaden powód do nie pokoju. Zupełnie normalny rozwój prezentuje Bruno. Z braku zębów się ciesz im później tym dłużej zdrowe. Nawet ok 12 mies mogą wyrosnąć i jest ok

Irisson raczej bum u Was bum jest zawsze tydzień po nas :tak:

reklama
jjustyna, gratuluję postępów w takim razie :tak:. A po przeczytaniu Twojego posta pomyślałam sobie, że ten mega marud który wykończył mnie dzisiaj psychicznie to może nie tylko marud przez wyrzynające się siekacze, ale może nas też czeka w końcu raczkowanie :confused:. Oby...
Póki co mój Tymek nadal foczkuje. Czasem robi to na dzikusa...:
WP_20130222_180146Z - YouTube - tak do 40 sekundy, potem nuda :-p
...a czasem bardziej dostojnie: Tymek. 4 marzec 2013. - YouTube - kilka sekund od 3:50 :-D.
A przy okazji pochwalę się, jak Tymek pięknie bawi się w kulanie :-):
[video=youtube;kdxikeybf6g]http://www.youtube.com/watch?v=kdxikeybf6g[/video] - trwa to jakieś cztery minuty z przerwami od ok. 1:00 minuty filmiku.

Ostatnia edycja:
dzag jaki on jest fantastyczny z tmyi skokami!!! Foczkoanie to nazywasz, super!! Moj tak nie robil nigdy, ale swietnie to wyglada :)

Dzag, potwierdzam, twój Tymuś to taki słodziak! Super te skoki robi, aż męża zawołałam żeby sobie popatrzył jaki zdolniacha. Nam to bardziej przypominało taką pełzającą glizdę, jak z jakiejś kreskówki:-D.
Mój tak nie podniesie swojego ciężkiego sadełka, raczej pod wszystko próbuje się podczepić i przyciągnąć - coś do siebie lub siebie do tego czegoś. I strasznie potrafi już pokazywać jak się złości, jeśli efekt jest niezadowalający:dry:

Gosha, teraz zobaczyłam też twojego Tymka - no szok po prostu !!! :szok: Nie wyobrażam sobie w ogóle że mój kiedykolwiek dźwignie do góry ten swój ciężki zadek.

Ostatnia edycja:
kakakarolina pisze:
Gosha przodownik stada za miesiąc będzie chodził super
A Gosha za nim :-D. No ale faktycznie, pionier. Niesamowite.
Kakakarolina, mnie to przypomina gostków z you can dace :-D. Nie wiem jak się to nazywa, ale tak robią, jak glizdy na podłodze falują :-D.

Dzag mój Tymek robi identycznie ale najczęściej w wersji na dzikusa :-D bo on w ogóle taki dzikus jest ;-) ale Twój Tymek to już wyższy level bo pięknie odrywa rękę od podłogi jak jest w pozycji do raczkowania i łapie piłeczkę. Mój to jak jest w tej pozycji to tylko się kiwa przód-tył. No i robi żabie skoki.

Gosha Twój Tymek jest niesamowity. Gdybym Cię nie "znała" to bym nie powiedziała że Ty sierpniówka i że Twój Tymek podobny wiekowo do naszych!! Dla mnie to abstrakcja te jego wyczyny. Ja się dopiero przyzwyczajam do tego że mój Tymek siedzi i już jakoś inaczej wygląda. A stawanie i chodzenie to jeszcze kosmos.

reklama
Ha! Rewelacyjne postępy te nasze Bąbelki robią:-D

dzag Tymek obłędny i cała Ty:laugh2: Świetnie "foczkuje". Mania nigdy tak nie zrobiła:szok:

gosha nasz przodownik jest niesamowity:szok: Manita zasuwa błyskawicznie już, ale o stawaniu nie ma mowy (albo tak mi się naiwnie wydaje ;-))

marcia mnie zawsze zaskakuje jak wielotorowo postępuje rozwój dzieciaków. Niektóre siedzą i nie myślą o raczkowaniu, inne raczkują i ani myślą samodzielnie usiedzieć (Mania), jeszcze inne robią wszystko miesiąc przed innymi (Tymek). Jedne mają już po kilka zębów, inne wcale. Kosmos:-D

Do góry