reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

Gratulacje dla naszych zdolnioch :-D

kakakarolina określenie "Olka kamikadze" mnie rozbraja i jak ulał pasuje też do mojego szaleńca:rofl2: W sumie cieszę się, że jeszcze nie chodzi sama, bo byłby sajgon totalny. U mnie zawał murowany:dry:

dzag mam nadzieje, że to skokowe, chociaż, ja postanowiłam się, zgodnie z radami dziewczyn nie przyzwyczajać do dobrego za bardzo :-p, bo prawda, że dzieciaki się zmieniają niesamowicie. U nas tak samo, jak u goshy Mania była strasznie problematycznym noworodkiem, a koło 4 miesiąca przeszła totalną metamorfozę w naprawdę całkiem grzeczne, choć hiper aktywne dziecię:szok: Nie zakładam jednak, że tak już zostanie;-)

reklama
U nas już Ula więcej chodzi niż raczkuje, dziś chodziła non stop 15 minut, a i coś nowego naśladuje psa, Eddie kradnie jej czasami miśki i ona naśladuje go nosząc swoje miśki w buzi u tak na 2 nogach z miskiem w buzi krąży po mieszkaniu:)

Dla wielu to już pewnie takie...codzienne, ale ja wczoraj ,po 10 miesiącach doczekałam się słowa MAMA:-) jeeeej jakie to miłe było:) od wczoraj słyszę to dość często także mały nadrabia:-D

Po domu ładnie sobie radzi z chodzeniem, jak czuje ,że już nie może czy go zachwieje to przykucnie, idzie dalej lub wyciąga rękę by mu pomóc, ciut ostrożniejszy się zrobił, chociaż i tak wszędzie go pełno i nie usiedzi dłuższą chwilę:) Po parku chodzimy za rączkę ,bo nie chce ,żeby do guza ostatniego miał jeszcze poobdzierana głowe:-p ale wyrywa się i chce sam;)

katjusza, mam filmik ale nigdy nie mam czasu zgrywać;-) Z innej beczki gdzie polecasz tanio wywołać 365 zdjęć, bo chce zrobić taki Uli na roczek. Wiki boski.

Agnes, gratki

my lubimy fotojoker za 500 zdjęć zapłaciłam niecałe 150zł, czyli wychodzi po 0,30gr za odbitkę, format 10/15cm, można wysłać przez stronę zdjęcia i odebrać w ich punkcie :tak:

asia ja polecam z rossmana, tanio i robią super zdjęcia, tez można przez stronę internetową zgrać.
Wiki boski!!!! Halo miażdży po prostu :)))

Ja cię kręcę! Katjusza, Wiktor już wszystko robi i mówi :). Między nim a moim Tymkiem straszna przepaść. Tymek dopiero kilka dni temu zainteresował się samodzielnym chwyceniem łyżeczki. Ale na razie tylko paćka nią w miseczce, a im mocniej tym lepiej, czym doprowadza mnie do szału :/. O takim gadaniu nie ma mowy u nas, a gdzie tam jeszcze skinięcie głową na tak :/. Tak sobie myślę, czy Wikiemu czasem żłobek nie pomaga w takim szybszym łapaniu wszystkich umiejętności? Może to być to? No ja jestem w szoku i zazdroszczę :).

reklama
Haha Dzag jak czytam Twoje wypowiedzi to tak sobie myślę jakie te nasze Tymki podobne. Ja też z zazdrością patrzę na Wikiego. Ja to mam wrażenie że Tymek nie ma czasu na takie intelektualne rozrywki jak gadanie albo siedzenie w miejscu i próby jedzenia. On musi być wszędzie, wejść wszędzie, wszystkiego dotknąć, poskakać itd. Jest kumaty i wiem że rozumie co się do niego mówi i wykonuje różne polecenia, ale i tak jak patrze na Wikiego to Tymek jest 100 lat za murzynami ;-)

Do góry