reklama
azorek84
mama Amelii 2009
krak juz w pl jest bedzie chwilowo bez neta wiec na zapas pozdrawia wszystkie mamuski :-)
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ok po obiedzie i po zakupach w Biedronce. Niestety skusiłam się i kupiłam lody i teraz żałuję Bo zamiast jeśc jakieś owoce to ja lodziskami sie zapycham
oluska88
Fanka BB :)
Kaka82 chyba my wszystkie czujemy się powoli jak słoniki;-) przynajmniej ja tak zaczynam się czuć, więc jestem w tym poczuciu z Tobą pogoda rzeczywiście dziś paskudna;-( u nas dni Głogowa i nawet nie chce się tam stać i słuchać koncertów.
aguga06
Fanka BB :)
Hejka
Jutrzenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Współczuję śmierci babci :-(
Maleństwo gratulacje
Ptyśka nie wiem jak to ze smakami,ale ja mam mieć chłopca,a słodkie też uwielbiam i teraz zamiast mięs wolę posiłki na słodko .No chyba,że numer dzidziuś mi wywinie heheh
Kaka ja też czuję się jak słonik. Zginam się jak stara babcia i nie ma mowy o szybszym chodzeniu
Jutrzenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Współczuję śmierci babci :-(
Maleństwo gratulacje
Ptyśka nie wiem jak to ze smakami,ale ja mam mieć chłopca,a słodkie też uwielbiam i teraz zamiast mięs wolę posiłki na słodko .No chyba,że numer dzidziuś mi wywinie heheh
Kaka ja też czuję się jak słonik. Zginam się jak stara babcia i nie ma mowy o szybszym chodzeniu
erde
Szczęśliwa Mama :]
jutrzenka, bardzo mi przykro z powodu babci, a rocznicą się nie martw, bo to nieważne żeby rocznice były szczególne, to wspólne życie ma być udane!
maleństwo20, gratuluję:-)
Też się czuję coraz cięższa i niestety mniej sprawna. Ale rośniemy, to co się dziwić. Na dowód brzucha słusznych rozmiarów zdjęcie wrzuciłam w odpowiednim wątku;-)
maleństwo20, gratuluję:-)
Też się czuję coraz cięższa i niestety mniej sprawna. Ale rośniemy, to co się dziwić. Na dowód brzucha słusznych rozmiarów zdjęcie wrzuciłam w odpowiednim wątku;-)
Witam się dziewczynki wieczornie :-)
jutrzenka - współczuje śmierci babci męża i gratuluję rocznicy slubu - niech wiele kolejnych będzie weselszych i w pełni szczęśliwych :-)
maleństwo - gratuluję zdanych egzaminów
ptyśka - ja na chłopaka kocham mięsko i nie pogardzę słodkim, niestety
musa - co za cudowny dzień... zazdroszczę, ppo takim dniu człowiek musi się czuć piękniej, zdrowiej, lżej i mniej w ciąży :-)
malinowaP - gratuluję sukcesu kulinarnego, a dzieci są rzeczywiście cudownie szczere i to jest piękne :-)
A my wróciliśmy od kuzynki małża, było fajnie, odpoczęłam, Majka się wyszalała, Michaś kopie pięknie, teraz już zbieramy się do spanka, bo już jutro o 8.00 POŁÓWKOWE !!!!!!!!!!! a wcześniej jeszcze Majkę trzeba zerwać i zawieźć do przedszkola :-)
jutrzenka - współczuje śmierci babci męża i gratuluję rocznicy slubu - niech wiele kolejnych będzie weselszych i w pełni szczęśliwych :-)
maleństwo - gratuluję zdanych egzaminów
ptyśka - ja na chłopaka kocham mięsko i nie pogardzę słodkim, niestety
musa - co za cudowny dzień... zazdroszczę, ppo takim dniu człowiek musi się czuć piękniej, zdrowiej, lżej i mniej w ciąży :-)
malinowaP - gratuluję sukcesu kulinarnego, a dzieci są rzeczywiście cudownie szczere i to jest piękne :-)
A my wróciliśmy od kuzynki małża, było fajnie, odpoczęłam, Majka się wyszalała, Michaś kopie pięknie, teraz już zbieramy się do spanka, bo już jutro o 8.00 POŁÓWKOWE !!!!!!!!!!! a wcześniej jeszcze Majkę trzeba zerwać i zawieźć do przedszkola :-)
erde
Szczęśliwa Mama :]
ja na chłopaka kocham mięsko i nie pogardzę słodkim, niestety
Ja tak samo, ale na dziewczynkę. Znaczy nie ma reguły:-)
reklama
Jutrzenko wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ,no i bardzo współczuje z powodu babci.
maleństwo gratuluje!!
Ptyśka ja słodkie na chłopca wcinałam , a teraz jakby mniej...więc nie ma reguły.
Sonka powodzenia na jutrzejszym badaniu !!
Mnie też maleńka kopie teraz coraz mocniej ,dzis dawała czadu przez pól dnia Ide zaraz lulu bo jakis ciężki dzień a muszę wstac o 5 żeby M wyprawic do pracy!!
Kolorowych snów Brzuszki!!!
maleństwo gratuluje!!
Ptyśka ja słodkie na chłopca wcinałam , a teraz jakby mniej...więc nie ma reguły.
Sonka powodzenia na jutrzejszym badaniu !!
Mnie też maleńka kopie teraz coraz mocniej ,dzis dawała czadu przez pól dnia Ide zaraz lulu bo jakis ciężki dzień a muszę wstac o 5 żeby M wyprawic do pracy!!
Kolorowych snów Brzuszki!!!