reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Witam poweekendowo prawie. Pogoda do bani więc weekend z ksiazką i pod kocykiem ale nie powiem zeby mi źle było:tak:

Tylko czuje się i wygladam jak mały słonik;/

Kaka82 chyba my wszystkie czujemy się powoli jak słoniki;-) przynajmniej ja tak zaczynam się czuć, więc jestem w tym poczuciu z Tobą;) pogoda rzeczywiście dziś paskudna;-( u nas dni Głogowa i nawet nie chce się tam stać i słuchać koncertów.

Hejka
Jutrzenka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Współczuję śmierci babci :-(
Maleństwo gratulacje
Ptyśka nie wiem jak to ze smakami,ale ja mam mieć chłopca,a słodkie też uwielbiam i teraz zamiast mięs wolę posiłki na słodko .No chyba,że numer dzidziuś mi wywinie heheh
Kaka ja też czuję się jak słonik. Zginam się jak stara babcia i nie ma mowy o szybszym chodzeniu :confused:

jutrzenka, bardzo mi przykro z powodu babci, a rocznicą się nie martw, bo to nieważne żeby rocznice były szczególne, to wspólne życie ma być udane!
maleństwo20, gratuluję:-)

Też się czuję coraz cięższa i niestety mniej sprawna. Ale rośniemy, to co się dziwić. Na dowód brzucha słusznych rozmiarów zdjęcie wrzuciłam w odpowiednim wątku;-)

Witam się dziewczynki wieczornie :-)

jutrzenka - współczuje śmierci babci męża i gratuluję rocznicy slubu - niech wiele kolejnych będzie weselszych i w pełni szczęśliwych :-)

maleństwo - gratuluję zdanych egzaminów

ptyśka - ja na chłopaka kocham mięsko i nie pogardzę słodkim, niestety

musa - co za cudowny dzień... zazdroszczę, ppo takim dniu człowiek musi się czuć piękniej, zdrowiej, lżej i mniej w ciąży :-)

malinowaP - gratuluję sukcesu kulinarnego, a dzieci są rzeczywiście cudownie szczere i to jest piękne :-)

A my wróciliśmy od kuzynki małża, było fajnie, odpoczęłam, Majka się wyszalała, Michaś kopie pięknie, teraz już zbieramy się do spanka, bo już jutro o 8.00 POŁÓWKOWE !!!!!!!!!!! a wcześniej jeszcze Majkę trzeba zerwać i zawieźć do przedszkola :-)

reklama
Jutrzenko wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ,no i bardzo współczuje z powodu babci.
maleństwo gratuluje!!
Ptyśka ja słodkie na chłopca wcinałam , a teraz jakby mniej...więc nie ma reguły.
Sonka powodzenia na jutrzejszym badaniu !!

Mnie też maleńka kopie teraz coraz mocniej ,dzis dawała czadu przez pól dnia :) Ide zaraz lulu bo jakis ciężki dzień a muszę wstac o 5 żeby M wyprawic do pracy!!

Kolorowych snów Brzuszki!!!

Do góry